Nyheder10. september 2015

Så vildt gik det for sig: Martin festede ægteskabet ihjel

Alexandras mand, Martin Jørgensen, festede for vildt. Til at starte med foregik det med Alex, men i de senere år distancerede hun sig fra hans vilde liv. Martin fortsatte i et endnu højere gear, indtil derouten blev komplet og endte i skilsmisse.
https://imgix.seoghoer.dk/media/c448dbd658a74ffb9959477b710c1caa.jpg
 Foto: All Over

Han festede for meget. Og det kom til at koste ham og Alex ægteskabet.

Det er billedet, der tegner sig, efter Alexandra forleden kunne meddele, at hun skal skilles fra Martin Jørgensen.

Alex sagde det også selv mellem linierne:

- Vi har ikke de samme værdier længere, og jeg kunne ikke se os have en fremtid sammen.

I dag siger en kilde til avisen B.T.

- Fair nok at gå i byen en gang imellem og have det sjovt. Men hvorfor drikker han sig så fuld? Det forstår jeg ikke.

Men det er der en grund til, for Martin kom ikke til festen alene så at sige. Alexandra og Martins forhold var bestemt baseret på kærlighed - både til hinanden og Nikolai og Felix. Men det var så sandelig også baseret på en kærlighed for at feste i det københavnske jetsetmiljø. Alex havde allerede gå i byen veninder under ægteskabet med Joachim, og da de mergede med Martins københavner-venner, passede de sociale kredse som fod i hose.

Ofte gik festerne over stregen. I 2012 på deres bryllupsdag, kunne en kilde på restaurant Umami i København fortælle indgående om Martin og Alexandras uhæmmede drukorgie i SE og HØR. Parret var så uhæmmet fulde, at adskillige folk på restauranten var chokerede.

- Martin og Johan og en tredje mand i selskabet begyndte at simulere analsex op af glasvæggen i restauranten, mens en fjerde mand filmede dem. Hele selskabet var ved at kaste op af grin og skreg, forklarede en kilde og tilføjede:

- De blev bedt at tage det roligt af personalet, men de tog sig ikke af det. Der blev flere gange råbt ”se hvor langt du kan få rejen ned i halsen”. Alexandra skreg af grin. Men tro det eller ej, derudover var hun faktisk den mest rolige i selskabet. Martin åbnede skjorten helt, og tog en anden kvinde i selskabets perlekæder på, og spankulerede så lidt rundt ved bordet til alles morskab. Igen blev de bedt om at tage det roligt. På et tidspunkt kravlede flere af dem rundt nede på gulvet i noget, der lignede yoga-stillinger, og så begyndte de at stjæle blomsterdekorationerne på bordet ved siden af, sagde kilden til SE og HØR.

De blev bedt om at dæmpe sig, men det gad de ikke. Martin fortsatte sin galskab:

- Selskabet sad bare og kørte hinanden op. Der blev højlydt snakket om sex, fisse, blowjobs osv. Martin var helt ude i hampen. Jeg troede simpelthen, at jeg var på en anden planet, da han brølede "FIIIIISSSSEEEEEEE!", så alle gæster bemærkede det, fortalte den chokrede kilde.

Martin indrømmede efterfølgende, at han var fuld, men mente ikke, at der var noget galt med hans opførsel.

Nu ser det ud til, at Alex endelig fik nok af hans eskapader.

Sponsoreret indhold