Kongelige 29. maj 2019

Alex går fra kæresten: Dramatisk brud

Afsløringer af kriminel fortid får prompte grevinden til at forlade politimanden Tony Lindkold. Alexandra er rystet.
(Foto: Thomas Laursen)

Grevinde Alexandra danner ikke længere par med den tidligere PET-agent og politimand Tony Lindkold. Forholdet er slut, efter at hans blakkede og kriminelle fortid er blevet afsløret.

Det bekræfter grevindens privatsekretær Helle von Wildenrath Løvgreen nu eksklusivt over for SE og HØR:

– Alexandra er ikke i et forhold, siger hun kortfattet.

Man skulle ellers tro, at han som politimand var en af byens bedste borgere, der havde styr på tilværelsen. Men sådan er det altså ikke. Retsdokumenter afslører nemlig, at Tony Lindkold i 2015 blev dømt for ophavsretskrænkelse ved at have solgt kopimøbler til danskere med hang til dyre designermøbler.

Tony fik solgt hele 47 eksemplarer af Arne Jacobsen-klassikeren Svanen og 56 eksemplarer af Ægget, inden Bagmandspolitiet gik ind i sagen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Twitter)

Tony Lindkold ejer i dag en foto- og dronevirksomhed. Men ellers lever han yderst privat. Dette er et af de eneste billeder af ham på de sociale medier. (Foto: Twitter)

I 2014 blev Tony anholdt og sad i fængsel i en uge fra den 8. til den 15. april samme år. Det meget opsigtsvækkende ved sagen er desuden, at Tonys forretningspartner er et tidligere medlem af rockergrupperne Hells Angels og Bandidos. Både Tony og rockeren erklærede sig skyldige og endte med at få et års betinget fængsel. Alle kopivarerne, Tony og partneren havde tænkt sig at sælge, blev efterfølgende destrueret.

Her er dommen

Alexandras nu tidligere kæreste Tony Lindkold har systematisk solgt 442 ikke-originale værker af danske designklassikere gennem hjemmesiden invertu.com. Det er det, man kalder ”ophavsretskrænkelse af særlig grov karakter”.

 

Derudover har han forsøgt at sælge yderligere 686 ikke-originale værker – men det mislykkedes, da politiet beslaglagde de ulovlige varer i Flensborg den 8. april. I forbindelse med denne politiaktion blev Tony og partneren anholdt og sad derefter i fængsel i en uge – indtil den 15. april 2014. Det skete, så politiet kunne efterforske den grove sag, uden at de tiltalte kunne tale sammen.

 

Under retssagen erkendte Tony sig skyldig og modtog derefter en dom på et års betinget fængsel. Desuden måtte han ikke handle med møbler i de næste to år. Samtidig gjorde retten det klart, at han ikke måtte begå strafbare forhold i prøveløsladelsesperioden på to år.

 

Tony skulle desuden betale 55.680 kr.

Dybt rystet

Den omgang kan prins Joachims tidligere hustru naturligvis ikke leve med. Da Alexandra, 54, i sidste uge kunne læse historien om Tonys dom i ugebladet Her & Nu, var hun nødt til at reagere med det samme Alexandra var både rasende og trist. Ifølge SE og HØRs oplysninger var hun så rystet over historien, at hun ikke tøvede med at afbryde forholdet øjeblikkeligt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Thomas Laursen

Grevinde Alexandra har naturligvis stadig to mænd i sit liv: Prins Nikolai, 19, og prins Felix, 16. (Foto: Thomas Laursen)

For selv om Alexandra ikke længere er en del af kongehuset, er hun mor til prins Nikolai, 19, og prins Felix, 16, og derfor forventes det naturligvis, at hun har gode relationer og forhold i sin nærmeste omgangskreds. Selv om hverken dronning Margrethe eller hoffet har udtrykt deres mening om Alexandras nye bekendskab, er det klart, at afsløringerne ville have belastet grevinden, hvis hun ikke havde handlet resolut.

Hemmeligt forhold

Alex’ romance med Tony Lindkold blev afsløret i SE og HØR i januar, og dengang virkede Tony som en mand, der i den grad var god for hende. Specielt i kølvandet på det forliste ægteskab med Martin Jørgensen, der endte med et brag i 2015.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: SE og HØR)

I januar 2019 kunne SE og HØR afsløre Alex’ forhold til Tony. Nu er det slut. (Foto: SE og HØR)

Men modsat Martin havde Tony et solidt og fornuftigt cv med en fortid i både politiets antiterrorkorps og PET. Derfor tænkte de fleste nok, at Alex endelig havde fundet en mand med styr på tingene. Sådan forholdt det sig altså ikke.

Grevindens romance med Tony begyndte i 2018, da han var projektleder på hendes flytning fra det indre København til villaen i Charlottenlund. På det tidspunkt anede hun ikke, at han faktisk havde en dom og havde siddet i fængsel fire år forinden, og hun lod sig rive med af kærligheden.

Dog holdt hun Tony helt privat, og det var først et år senere, at SE og HØR kunne afsløre romancen. 2018 var også et travlt år for grevinden, og hun turnerede i hele Danmark med sit nye foredrag og sin bog ”Mit lykkelige land” uden at vise Tony frem en eneste gang.

Nu står det klart, at forholdet er slut – og Alexandra må fortsætte sit liv. Naturligvis omgivet af sine sønner Nikolai og Felix, der altid står last og brast med deres mor.

Sponsoreret indhold