Jennifer Aniston fylder 50: Ældes med ynde

Jennifer Aniston fejrede sin 50-års fødselsdag lørdag aften.

Jennifer Aniston fejrede sin 50-års fødselsdag lørdag aften.

(Foto: MEGA)

Vi lærte hende for alvor at kende som Rachel Green i tv-succesen ”Venner”, og selv om det i år er 25 år siden, har alderen ikke sat sit præg på Jennifer Aniston.

Og skuespilleren, der i dag, den 11. februar, kan fejre sin 50-års fødselsdag, lægger da heller ikke skjul på, at hun er godt tilfreds med tilværelsen for tiden.

– Jeg har det fantastisk! fortalte Aniston, da hun i december gæstede veninden Ellen Degeneres’ talkshow i forbindelse med Netflix-komedien ”Dumplin”, og hun afslørede, at den gode form især skyldes boksning. 

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Aniston blev single igen efter bruddet med Justin Theroux, 47, i februar sidste år og har siden da haft fokus på sin karriere.

Bl.a. har hun i efteråret optaget filmen ”Murder Mustery”, som også hendes gode ven Adam Sandler medvirker i, ligesom hun er på rollelisten til en kommende serie med Reese Witherspoon. Så der er masser af nyt i vente med den skønne stjerne.

Ægteskab nr. 1

Det er svært at komme uden om forholdet til Brad Pitt, 55: Hollywoods drømmepar, der fandt sammen i 1998, blev gift i Malibu i 2000, men i januar 2005 offentliggjorde, at de skulle skilles.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Brad var nemlig under optagelserne til ”Mr. & mrs. Smith” året forinden faldet pladask for Angelina Jolie, 43.

Aniston lagde efterfølgende ikke skjul på, at bruddet var kommet som noget af et chok for hende – og at det gjorde ondt at se den billedserie, som Pitt kun et halvt år efter seperationen lavede med Jolie til magasinet ”W”, hvor de spillede en familie i 1960’erne.

Ægteskab nr. 2

I 2011 blev Aniston igen for alvor ramt af Amors pil, da hun under optagelser til ”Wanderlust” mødte Justin Theroux, 47. Året efter friede han, og i 2015 blev de smedet sammen. Men heller ikke dette ægteskab fik en lykkelig slutning.

– Vi er to bedste venner, som har besluttet at gå hver til sit som par, men ser frem til at fortsætte vores gode venskab, lød det i en fælles udtalelse i forbindelse med bruddet i februar sidste år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Jennifer Aniston blev skilt for anden gang i 2018. Denne gang fra skuespilleren Justin Theroux.

(Foto: MEGA)

Ingen børn

Trods flere forhold og to ægteskaber er det aldrig blevet til børn for den smukke skuespiller. Noget, der ofte nævnes, men som hun egentlig er ved at være godt træt af.

– Der er et pres på kvinder om, at de skal blive mødre, og hvis de ikke bliver det, så bliver de stemplet som ”beskadigede varer”. Måske er mit formål her på planeten ikke at formere mig. Måske er det meningen, at jeg skal gøre andre ting? sagde hun sidste år til Instyle.

Jeg er IKKE knust

Et halvt år efter bruddet med Justin Theroux tog Jennifer Aniston bladet fra munden.

– Misforståelserne er ”Jen kan ikke holde på en mand” og ”Jen afviser at få en baby, fordi hun er egoistisk og dedikeret til sin karriere”. Eller at jeg er ked af det og knust. For det første – og med al respekt: Jeg er ikke knust, lød det til Instyle.

– For det andet, så er det skødesløse antagelser. Ingen ved, hvad der foregår bag lukkede døre. Ingen overvejer, hvor følsomt det kan være for min partner og mig. De ved ikke, hvad jeg har været igennem medicinsk eller følelsesmæssigt, understregede hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Anistons mange mænd

Det har ikke skortet på mænd i den skønne ”Venner”-stjernes liv. Nogle af dem, udover Brad Pitt og Justin Theroux, der har fundet vej til hendes hjerte, er:

Gerard Butler

John Mayer

Paul Sculfor

Vince Vaughn

Paul Rudd

Tate Donovan

Artiklen fortsætter under billedet ...

Jennifer Aniston og John Mayer havde en romance kørende fra 2008 til 2009. (Foto: MEGA)

Vennerne

25 år er gået, siden vi første gang mødte de seks venner Rachel, Phoebe, Ross, Chandler, Monica og Joey.

Venner” blev optaget fra 1994 til 2004, og siden da har mange fans håbet på en genforening og nye afsnit af successerien. Indtil videre uden held.

– Pigerne har altid sagt, at vi ville elske at lave det igen, men drengene er lidt mindre begejstrede for det af en eller anden grund, har Aniston sagt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV2)

Flot formue

Hun er blandt de bedst betalte kvindelige skuespillere i verden – og det er ikke småpenge, Jennifer Aniston har skrabet sammen. Ifølge Celebrity Net Worth har hun angiveligt en formue på 240 millioner dollars, svarende til godt 1,5 mia. kr.

Formuen stammer bl.a. fra ”Venner”, hvor stjernerne mod slutningen angiveligt hev 1 mio. dollars hjem pr. afsnit.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close