Hollywood11. december 2018

Netflix betaler 657 mio. kr. for at du kan se "Venner" i hele 2019

Den populære serie “Venner” skulle efter planen forlade Netflix til næste år, men fortsætter nu, efter streaminggiganten har punget gevaldigt ud
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5886065x.jpg
 (Foto: MEGA)

Flere ”Venner”-fans var formentlig ved at få en større depression, da det i sidste uge kom frem, at hitserien ville forlade Netflix pr. 1. januar 2019.

Flere fans brokkede sig da også højlydt på de sociale medier, før streaminggiganten kunne mane til ro: Der var ifølge Netflix tale om en misforståelse, og serien med de seks venner fra New York fortsætter således med at være en del af Netflix hele næste år.

Nu viser det sig, at Netflix har betalt kassen for at beholde ”Venner” i sin store portfolio af film og serier.

Helt præcist har streamingtjenesten betalt omkring 100 millioner dollars – eller cirka 657 millioner danske kroner - for at kunne beholde ”Venner”. Og beløb tegner alene for 2019.

Tag den bedste ”Venner”-quiz herunder.

Artiklen fortsætter under quizzen...

Det skriver flere internationale medier, herunder New York Times, der har talt med to anonyme kilder i Netflix, som har kendskab til million-forhandlingerne.

”Venner” har været en fast del af Netflix siden 2014, men i weekenden opdagede flere fans, at serien stod til at forsvinde fra den populære platform, når kalenderen viste 01.01.19. Der var dog altså tale om en misforståelse, så heldigvis kan vi stadig få et gensyn med Ross, Rachel, Joey og de andre venner hele næste år.

Hvem er hovedperson i ”Venner”? Deltag i afstemningen herunder.

Sponsoreret indhold