Det vidste du garanteret ikke om ”Venner”

Foto: MEGA

Hvem kunne du bedst lide af Phoebes kærester i ”Venner”. Var det den nørdede og søde videnskabsmand David (Hank Azaria) eller den charmerende Mike (Paul Rudd)?

De kæmpede begge om at vinde Phoebes gunst, og alle ved jo godt, at det i sidste ende blev Mike, der blev gift med Phoebe, og David fortsatte som videnskabsmand i Minsk i Hviderusland.

Men det var faktisk slet ikke sådan, at det skulle gå. Det fortæller Hank Azaria, der spillede David, i et nyt interview med Huffington Post.

- Nej, det var altid planen, at han skulle komme tilbage, siger Hank Azaria, der var helt sikker på, at David og Phoebe skulle have haft hinanden.

- Jeg er sikker på, at det, der skete, var, at Paul Rudd simpelthen var så god, at de ikke ville undvære ham, og min rolle blev derfor bare en lille biting - selv om det skulle have været omvendt.  Det gjorde da lidt ondt - en lille del af mig er da videnskabsmanden David, der tog til Minsk, og den del af mig ville jo gerne være sammen med Phoebe, så jeg er da lidt ked af, at det ikke endte sådan, siger Hank, men han må også erkende, at det ikke var nemt at konkurrere med Paul Rudd.

- Han er jo en flot djævel. Han er helt irriterende flot. Han skulle slet ikke have lov til at være så flot, lyder det jokende fra Hank Azaria. 

Se billederne af Phoebe og Mikes bryllup - og mere fra "Venner". 

Venner: Phoebe og Mikes bryllup

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close