Hollywood 13. marts 2015

Ethan Hawke: Sådan stjal Angelina Brad Pitt

I 2004 spillede Ethan Hawke overfor Angelina Jolie i filmen Taking Lives, og skuespilleren har en mulig forklaring på, hvordan Angelina Jolie senere var i stand til at stjæle Brad Pitt fra Jennifer Aniston.
Af af
Ethan Hawke har en forklaring på, hvordan det i 2004 lykkedes Angelina Jolie at negle Brad Pitt fra Jennifer Aniston
Ethan Hawke har en forklaring på, hvordan det i 2004 lykkedes Angelina Jolie at negle Brad Pitt fra Jennifer Aniston
Hvordan er det at kysse med én, som adskillige gange har været kåret som klodens mest sexede kvinde? Da Ethan Hawke i 2004 kyssede med den henrivende Angelina Jolie i filmen Taking Lives, forstod han pludselig, hvor kolossal en tiltrækningskraft, Jolie har.

- Hvorfor er Wolfgang Amadeus Mozart et geni? Angelina Jolie blev født til at skrælle mænd, til at gøre dem svage. Og når hun kysser dig, så glemmer du dit navn, lyder det fra Ethan Hawke, der havde sit gennembrud i filmen "Training Day" fra 2001.

Læs også: Jolie om Pitt: - Han ved, hvad jeg har brug for i sengen

Angelina Jolie og Brad Pitt mødtes senere i 2004, da de skulle spille overfor hinanden i filmen "Mr & Mrs. Smith", og det var eftersigende netop i forbindelse med optagelserne til den romantiske spionfilm, at forelskelsen mellem Brad og Angelina - eller "Brangelina" - opstod.

Læs også: Tillykke! Brad Pitt og Angelina Jolie er blevet gift

På det tidspunkt var Angelina Jolie nyligt skilt fra sin eks-mand Billy Bob Thornton, men Brad Pitt var stadig - på papiret - lykkeligt gift med Jennifer Aniston. Mange har derfor spekuleret på, om Angelina Jolie og Brad Pitt under optagelserne til Mr. & Mrs. Smith også opgraderede forelskelsen til en decideret affære - bag Jennifer Anistons ryg.

Rygterne om en affære har dog altid været benægtet fra både Brad Pitt og Angelina Jolie.

Læs også: Brad Pitt sætter Jolie på plads

- At være sammen med en gift mand, når min egen far var min mor utro, er noget, jeg ikke kan tilgive. Jeg ville ikke kunne se mig selv i spejlet om morgenen, hvis jeg gjorde det. Jeg ville ikke være tiltrukket af en mand, som kunne være sin kone utro, har Angelina Jolie senere sagt til New York Daily News om de hårdnakkede affære-rygter.

Læs også: Nu danner Brangelina endelig par igen på skærmen

Sponsoreret indhold