Hollywood16. februar 2018

Her er Jennifer Anistons mange mænd

Stanglækre Jennifer Aniston skal skilles fra sin nu tidligere mand, Justin Theroux. Han er den seneste i en række af kendte mænd, som har måttet opgive forholdet til den 49-årige skuespillerinde.
https://imgix.seoghoer.dk/jennifer-aniston.jpg
 Foto: All Over Press)

Tidligere i dag kom det frem, at Jennifer Aniston skal skilles fra den 46-årige skuespiller, Justin Theroux. Selv om de fleste mænd nok ville ofre deres højre hånd for at danne par med så smuk en kvinde som Jennifer Aniston, så formår hun ikke at holde på fast på de mænd, hun kaster sin kærlighed på.

I en pressemeddelse fortæller det nyskilte par, at de har valgt ikke at være mand og kone længere.

- For at minimere yderligere spekulationer, har vi besluttet at annoncere vores separation. Denne beslutning var fælles og blev taget i slutningen af sidste år, skriver det nu tidligere powerpar skrevet i pressemeddelelsen ifølge US Magazine.

Samtidig forsøger Jennifer Aniston at komme de mange spekulationer om bruddet til livs.

- Vi er to bedste venner, der har besluttet, at deres veje som par skal gå i hver deres retning. Men vi ser frem mod at fortsætte vores gode venskab. Normalt ville vi gøre det her privat, men på grund af, at underholdningsindustrien ikke kan undgå at spekulere, har vi valgt at fortælle sandheden direkte. Hvad der ellers er skrevet om os, der ikke kommer direkte fra os, er nogle andres fiktionelle historie. I sidste ende er vi fast besluttet på at fortsætte med den dybe respekt og kærlighed, vi har for hinanden, står der i pressemeddelelsen.

Men Justin Theroux er langt fra den eneste mand, som Jennifer Aniston har kastet sin kærlighed på - og måtte forlade.

Her følger nogle af de mænd, som "Friends"-ikonet har dannet par med.

Brad Pitt:

(Foto: All Over Press)

De var et af Hollywood mest omtalte par, da Jennifer Aniston og nu 54-årige Brad Pitt blev gift i 2000.

De to skuespillere klædt i den grad hinanden, men kærligheden døde du i mellem de to, og i 2005 blev de skilt.

Vince Vaughn:

https://imgix.seoghoer.dk/10.9187102ak.jpg
 Foto: All Over Press

(Foto: All Over Press)

Fra 2005 og et år frem var Jennifers store kærlighed den nu 47-årige skuespiller Vince Vaughn. De to spillede sammen i filmen "The Break Up", og præcis som i filmen endte de to også med at gå fra hinanden.

John Mayer:

https://imgix.seoghoer.dk/26.00791238.jpg
 Foto: All Over Press

(Foto: All Over Press)

I en periode fra 2008 til 2009 datede Jennifer Aniston den nu 40-årige smørtenor John Mayer. De to nåede at gå fra hinanden og finde sammen igen flere gange i den periode, men det endte altså ikke lykkeligt i mellem dem.

Paul Rudd:

https://imgix.seoghoer.dk/10.287265d.jpg
 Foto: All Over Press

(Foto: All Over Press)

Jennifer Aniston og Paul Rudd blev kærester i 1998, efter de to spillede sammen i filmen "The object of my affection". Selv om forholdet ikke holdt længe, så forblev de to gode venner efter bruddet.

Gerard Butler:

https://imgix.seoghoer.dk/18.01092258.jpg
 Foto: All Over Press

(Foto: All Over Press)

De bekræftede det aldrig, men Jennifer Aniston og nu 48-årige Gerard Butler virkede særdeles glade for hinanden, da spekulationerne, om hvorvidt de var kærester, var på sit højeste fra 2009 til 2010.

Se flere billeder af en af Hollywoods nu smukkeste singler i galleriet:

Billeder af Jennifer Aniston

Sponsoreret indhold