Hollywood 4. juni 2018

Jennifer brudepige til Courteneys dobbelt-bryllup

Jennifer Aniston stiller op, når Courteney Cox skal giftes to gange senere på året
Foto: All Over Press
49-årige Jennifer Aniston og 53-årige Courteney Cox spillede over for hinanden gennem ti år i Friends som Rachel Green og Monica Geller fra 1994-2004, og privat er relationen mellem de to angiveligt blevet bedre og bedre med årene.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Derfor stiller de selvfølgelig op for hinanden også i de største øjeblikke i den andens liv, som eksempelvis bryllupper. Jennifer har hidtil været gift to gange. Først med Brad Pitt frem til 2005, inden Angelina Jolie løb med ham, og anden gang fra 2015 og frem til februar i år med Justin Theroux, hvor de oplyste, at de var blevet separeret og skal skilles. Courteney Cox har kun været gift en enkelt gang med David Arquette fra 1999-2013 og nåede således at fejre kobberbryllup med sin tidligere mand - en præstation Aniston aldrig har været i nærheden af. Da Jennifer Aniston og Justin Theroux blev gift ved en privat ceremoni i Bel-Air i august var Courteney Cox selvfølgelig med til brylluppet - og det som mere end almindelig bryllupsgæst. Courteney var en af Jennifers brudepiger, og nu er det tid til at gøre gengæld. For Courteney planlægger sommerbryllup med sin forlovede, den nordirske Snow Patrol-sanger Johnny McDaid.

Præcis hvornår Courteney og Johnny skal giftes er endnu ikke blevet afsløret. (Foto: All Over Press)

Og Jennifer skal nu være en af Courteneys brudepiger. Deres venskab har vokset sig stærkere de seneste måneder, og Courteney Cox har været en trofast støtte for Jennifer, siden den kommende skilsmisse fra Justin Theroux blev annonceret. Senest har Jennifer måttet se sig ydmyget af, Emma Stone, som hun anså for en veninde. Stone er begyndt at date Justin Theroux og er tilsyneladende ikke nær så meget en veninde, som Aniston anså hende for. Jennifer skal ikke blot være brudepige, men hjælper angiveligt også med selve bryllupsforberedelserne. Og der er nok at se til, for Courteney Cox og Johnny McDaid skal giftes hele to gange, og begge gange skal Aniston være brudepige. - Courteney og Jennifer hænger sammen som ærtehalm, og de er kommet endnu tættere på hinanden det sidste stykke tid og har et stærkt venskab, siger en kilde til mirrror.co.uk. Det kommende brudepar bliver først gift ved en privat, enkel, afdæmpet ceremoni i Johnny Mcdaids hjemby Derron i Nordirland. Derpå rykker de over Atlanterhavet og hele vejen tværs over USA, hvor der kommer til at foregå en overdådig vielse og fest for familie og venner på stranden i Malibu i Californien. Og når man har tjent kassen, som Courteney Cox gjorde på de ti år med 'Friends', så er der ingen smalle steder. Derfor har hun bestilt hele fire kjoler til dobbeltbrylluppet. En brudekjole til hver vielse og en kjole til hver af de receptioner, der finder sted efterfølgende. Og hvis mirror.co.uk har ret, så kommer en af tidens mest populære sangere, Ed Sheeran, til at synge ved begge lejligheder. Det var nemlig Sheeran, der i sin tid introducerede Courteney Cox og Johnny McDaid for hinanden i 2013. GALLERI - 'Venner'-stjernerne ved deres 20 års jubilæum:

20 års jubilæum! Sådan ser Venner-stjernerne ud i dag

Sponsoreret indhold