Skål! Så mange kopper kaffe drak ”Vennerne” – og det kostede det

Foto: MEGA

Er du én af dem, der ikke kan få nok af hit-serien ”Venner”, og har du måske endda set serien med de seks venner fra New York igen og igen og igen?

Ja, så er du formentlig også én af dem, der har lagt mærke til, at de seks venner elskede at slubre kaffe, når der blev sladret på Central Perk.

Men hvor mange kopper blev det egentlig til?

Ja, det har en ihærdig ”Venner”-fan ved navn Kit Lovelace nu fundet svaret på” Den flittige ”Venner”-seer har således nærstuderet alle afsnit og fundet ud af, præcis hvor mange kopper kaffe Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler og Joey tyllede i sig undervejs i den 236 episoder lange serie.

Og der blev naturligvis drukket mange, mange kopper! Helt præcis indtog de seks venner 1.154 kopper, mens de sladrede om alt fra kæresteproblemer og knas på arbejdet til dinosaurer og damejagt.

Topscoreren, når det gjaldt kaffe-drikkeri, lev Phoebe: Hun drak sig igennem 227 kopper, mens Rachel – måske ganske overraskende, eftersom hun arbejdede i kaffebaren en overgang, indtager sidstepladsen ved ”kun” at drikke 138 kopper.

Chandler havner på andenpladsen med sit indtag på 212 kopper (hvem husker for eksempel ikke afsnittet, hvor han drikker sig igennem snesevis af espressoer, da han forsøger at slå op med Janice?), Monica indtager en tredjeplads med 198 kopper. Joey drak 191 kopper, mens Ross tyllede sig igennem 188 kopper.

Den ihærdige ”Venner”-seer Kit Lovelace har tilmed regnet ud, hvornår der blev drukket allermest kaffe. Og det gjorde der i sæson fire, fem og seks.

Og så har den flittige fan også regnet sig frem til, hvor mange penge de seks venner brugte på kaffe igennem de 10 sæsoner.

Kit Lovelace brugte afsnittet ”The One With Five Steaks And An Eggplant" til at gøre regnestykket op. Her får man nemlig at vide, at en kop kaffe kostede omkring $1.50 i “Venner”-verdenen. Og så er regnestykket jo lige til at gøre op.

Phoebe brugte således omkring 2.670 kroner på kaffe, mens Rachel ”kun” drak kaffe for cirka 1.623 kroner.

Du kan se hele regnestykket herunder:

Og herunder kan du se et galleri med "Venner"-stjernerne dengang og idag:

20 års jubilæum! Sådan ser Venner-stjernerne ud i dag

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close