Jennifer Aniston har en score-liste - og en LÆKKER fyr står på den

Jennifer Aniston meddelte i februar, at hun skulle skilles for anden gang.

Jennifer Aniston meddelte i februar, at hun skulle skilles for anden gang.

Foto: MEGA

I februar meddelte Jennifer Aniston, 49, at hun skulle skilles fra Justin Theroux - og dermed kunne skuespilleren skrive sit andet forliste ægteskab på CV'et.

Nu skriver amerikanske Radar Online, at Jennifer Aniston er klar til at finde en ny mand i sit liv - og hun tager en noget utraditionel metode i brug.

Denne gave passer ind på enhver ønskeliste. 

Ifølge Radar Online blev hendes iver efter en ny mand sat i gang, da hun for nylig var til fødselsdagsfest hos skuespilkollegaen Leonardo DiCaprio.

Her fik hun masser af opmærksomhed fra det modsatte køn, og hun har nu sat sine mange berømte venner i gang med at lege Kirsten Giftekniv for hende. 

- Efter festen indså Jen, at hun har uanede muligheder, når det kommer til at date, røber en kilde over for Radar Online

Leonardo DiCaprio har i knap et år dannet par med modellen Camila Morrone, der er halvt så gammel som ham selv

- I stedet for at sidde hjemme og savle over Leo, har hun besluttet sig for virkelig at gøre sig tilgængelig derude, lyder det fra insideren. 

Ifølge Radar Online har "Venner"-stjernen forfattet en "dating-liste" over potentielle bejlere, og hun har bedt sine kendisvenner om at hjælpe med at opsøge nogle af de hotte mænd, der figurerer på hendes liste. 

- Jen har bedt sine venner om at sætte hende sammen med nogen, så længe de er single og lækre. Og hvis de er yngre, så er det bare bedre, lyder det om Jennifers score-strategi. 

- Rygtet om, at hun er på jagt, har spredt sig hurtigt. Hun joker om, at Zac Efron nok hellere må vente ved telefonen på hendes opkald.

Zac Efron, 31, er da også lidt af et hug. Tidligere i år kom det frem, at Mel B angiveligt trøsteknaldede med ham efter sin skilsmisse

Artiklen fortsætter efter billedet. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close