Jenner-drama: Caitlyn og Kris i strid om Kylies graviditet

Kylie Jenners far og mor kan ikke blive enige om, hvordan hendes graviditet skal håndteres.

Kylie Jenners far og mor kan ikke blive enige om, hvordan hendes graviditet skal håndteres.

Foto: All Over Press

Eks'erne Caitlyn og Kris Jenner er igen i totterne på hinanden. Denne gang er stridpunktet deres yngste datter, 20-årige Kylie Jenner, der angiveligt er gravid med sit første barn

Ifølge Hollywood Life kan Caitlyn, 68, og Kris, 62, ikke blive enige om, hvorvidt Kylie Jenners fødsel skal optages til familiens populære realityshow "Keeping Up With the Kardashians".

I efteråret kom det frem, at Kris havde udeladt Caitlyn fra millionkontrakten, der forlængede familiens realityshow med yderligere fem sæsoner.

Nu ønsker Kylies far altså, at hans datters fødsel ikke bliver filmet og sendt på TV-skærme verden over. 

- Caitlyn og Kris er i krig om deres datter Kylies graviditet og om Kris' krav til fødestuen, afslører en kilde tæt på Jenner-familien til Hollywood Life

- Kris har planer om, at dele af fødslen og hospitalsoplevelsen skal optages af "KUTWK"-kameraerne, og det gør Caitlyn, der ikke længere er del af realityshowet, rasende. Caitlyn og Kris skændes også om alt fra, hvilket hospital Kylie skal føde på, til hvem der skal have lov til at være i rummet, når Kylie skal føde. Kylie ville elske, hvis begge hendes forældre var der med hende i fødestuen, når hendes barn skal fødes, men de konstante skænderier mellem dem gør det svært for dem at blive enige om noget som helst, forklarer insideren. 

Konflikten omkring Kylie er bare den seneste blandt mange stridspunkter mellem de to eks'er.

- Caitlyn og Kris har ikke haft det godt med hinanden, siden de blev skilt, men dette er den første store begivenhed, som de er tvunget til at mødes og diskutere og koordinere, og de kan ikke blive enige om noget som helst, lyder det yderligere fra kilden. 

- Kylie er fanget i midten, og hun har sine egne idéer omkring, hvordan hun vil have, fødslen skal forløbe. Kylie vil bare have, at hendes forældre kan enes og lade alt andet være op til hende. Det er stressende for Kylie at være midt i deres skænderi, når det eneste, hun vil bekymre sig om, er, at føde et sundt barn, konkluderer insideren. 

Tilbage i november kom det også frem, at Caitlyn og Kris havde ødelagt Kendall Jenners fødselsdagsfest

Modellen holdt i anledningen af sin 22-års fødselsdag en stor fest på Petite Taqueria i West Hollywood, og her havde hun inviteret sin store familie. 

Kim Kardashian kom med Kanye West. Kourtney Kardashian kom med Younes Bendjima. Kris Jenner kom med Corey Gamble. Og Caitlyn Jenner kom med Sophia Hutchins, der for nylig blev afsløret som værende Jenners nye kæreste.  

Men det faldt absolut ikke i god jord hos Kris Jenner, at hendes eksmand tog sin nye kæreste med. Det skriver Radar Online

Det, der især vakte varme, var, at Sophia Hutchins med sine 21 år var yngre end fødselaren. 

- Kris vidste ikke, at Caitlyn kom, for Kendall ville ikke have noget drama over, at hun havde inviteret hende. Det var totalt akavet, for hun tog sin kæreste med, der er yngre end Kendall, fortæller en kilde til Radar Online. 

- Caitlyn blev stort set ignoreret hele aftenen og fik så mange onde blikke fra Kardashian-søstrene, tilføjer kilden. 

- Kim og Kourtney var venlige og sagde hej. Så venlige var de andre ikke, afslører kilden, der også kan fortælle, at fødselsdagsbarnet gjorde det klart over for sine forældre, at "hvis de startede noget drama, så skulle de begge forlade festen".

- Caitlyn er Kendalls far, og det vil han altid være, så resten af familien bliver nødt til at håndtere det for evigt, for hun vil altid invitere Cait til sin fødseldag og andre store begivenheder, lyder det fra insideren. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Caitlyn Jenner og kæresten Sophia Hutchins ankommer til Kendall Jenners fødselsdagsfest med en \

Caitlyn Jenner og kæresten Sophia Hutchins ankommer til Kendall Jenners fødselsdagsfest med en "venlig" hilsen til de ventende fotografer. Foto: All Over Press.

Caitlyns steddøtre og Kendalls stedsøstre, Kourtney, Kim og Khloé Kardashian, ragede uklar med deres tidligere stedfar, da hun udgav biografien "Secrets of my Life", hvor hun langer voldsomt ud efter deres mor, Kris Jenner

I bogen beskylder Caitlyn blandt andre Kris Jenner for at have tvunget Bruce til at undertrykke sit ønske om at blive en kvinde. 

Bogen satte store følelser på spil i familien, og den har altså betydet, at Kim Kardashian ikke længere vil tale med sin tidligere stedfar. 

Kim Kardashian sig udtalte sig også om deres forhold i et interview med "Kelly and Ryan". 

Her fortalte hun, at hun havde valgt at droppe kontakten med Caitlyn for at støtte sin mor. 

- Jeg føler bare, at der har været så meget sorg og smerte med Caitlyn og min mor, og i sidste ende vil jeg altid stå op for min mor. Hun er min mor, og jeg elsker hende til døden, sagde hun.

I galleriet kan du se de første billeder af en gravid Kylie Jenner:

Første billeder af gravid Kylie Jenner - november 2017

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close