Drama! Kris og Caitlyn Jenner ødelægger Kendalls fødselsdagsfest

Kendall Jenners fyldte fredag 22 år, men fødselaren blev overskygget af forældrene Caitlyn og Kris Jenners skænderi.

Kendall Jenners fyldte fredag 22 år, men fødselaren blev overskygget af forældrene Caitlyn og Kris Jenners skænderi.

Foto: All Over Press

Det er ikke altid nemt at være skilsmissebarn, men det må være endnu sværere, når far og mor ikke er på talefod - og far forresten nu er en kvinde. 

Sådan er det for Kendall Jenner, der fredag fyldte 22 år. Dagen før holdt modellen en stor fødselsdagsfest på Petite Taqueria i West Hollywood, og her havde hun inviteret sin store familie. 

Kim Kardashian kom med Kanye West. Kourtney Kardashian kom med Younes Bendjima. Kris Jenner kom med Corey Gamble. Og Caitlyn Jenner kom med Sophia Hutchins, der for nylig blev afsløret som værende Jenners nye kæreste.  

Men det faldt absolut ikke i god jord hos Kris Jenner, at hendes eksmand tog sin nye kæreste med. Det skriver Radar Online

Det, der især vakte varme, var, at Sophia Hutchins med sine 21 år var yngre end fødselaren. 

- Kris vidste ikke, at Caitlyn kom, for Kendall ville ikke have noget drama over, at hun havde inviteret hende. Det var totalt akavet, for hun tog sin kæreste med, der er yngre end Kendall, fortæller en kilde til Radar Online. 

- Caitlyn blev stort set ignoreret hele aftenen og fik så mange onde blikke fra Kardashian-søstrene, tilføjer kilden. 

- Kim og Kourtney var venlige og sagde hej. Så venlige var de andre ikke, afslører kilden, der også kan fortælle, at fødselsdagsbarnet gjorde det klart over for sine forældre, at "hvis de startede noget drama, så skulle de begge forlade festen".

- Caitlyn er Kendalls far, og det vil han altid være, så resten af familien bliver nødt til at håndtere det for evigt, for hun vil altid invitere Cait til sin fødseldag og andre store begivenheder, lyder det fra insideren. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Caitlyn Jenner og kæresten Sophia Hutchins ankommer til Kendall Jenners fødselsdagsfest med en \

Caitlyn Jenner og kæresten Sophia Hutchins ankommer til Kendall Jenners fødselsdagsfest med en "venlig" hilsen til de ventende fotografer. Foto: All Over Press.

Caitlyns steddøtre og Kendalls stedsøstre, Kourtney, Kim og Khloé Kardashian, ragede uklar med deres tidligere stedfar, da hun udgav biografien "Secrets of my Life", hvor hun langer voldsomt ud efter deres mor, Kris Jenner

I bogen beskylder Caitlyn blandt andre Kris Jenner for at have tvunget Bruce til at undertrykke sit ønske om at blive en kvinde. 

Bogen satte store følelser på spil i familien, og den har altså betydet, at Kim Kardashian ikke længere vil tale med sin tidligere stedfar. 

Kim Kardashian sig udtalte sig også om deres forhold i et interview med "Kelly and Ryan". 

Her fortalte hun, at hun havde valgt at droppe kontakten med Caitlyn for at støtte sin mor. 

- Jeg føler bare, at der har været så meget sorg og smerte med Caitlyn og min mor, og i sidste ende vil jeg altid stå op for min mor. Hun er min mor, og jeg elsker hende til døden, sagde hun.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close