Hollywood5. november 2017

Caitlyn er rasende på Kris: Udeladt fra millionkontrakt

Caitlyn Jenner er rasende på Kris Jenner. Da Kardashian-matriarken forhandlede ny kontrakt til "Keeping up with the Kardashians", udelod hun nemlig Caitlyn, der nu må vinke farvel til millioner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cait_2.jpg
 Foto: All Over

Caitlyn Jenner skal ikke længere være en del af "Keeping up with the Kardashians".

Kris Jenner udelod hende nemlig fra kontrakten, da familien for nyligt skrev under på at lave fem sæsoner mere.

Det skriver magasinet InTouch.

Ifølge en kilde, så er Caitlyn Jenner rasende over, at hun ikke får lov til at være med mere. Eller for den sags skyld får lov til at tjene penge på serien.

Men Kris skulle være fuldstændig ligeglad.

- Der er stadig en masse bitterhed over den måde, som Caitlyn behandlede hende og resten af familien på efter hendes kønsskifte, fortæller en kilde til InTouch.

Det er blandt andet Caitlyn Jenners biografi "The Secrets of My Life", der har været med til at sætte Kris Jenners pis i kog.

I bogen giver Caitlyn udtryk for, at Kris skubbede ham ind i skabet igen, og bad ham om at undertrykke sig selv, da han havde åbnet op omkring sine tanker omkring et kønsskifte.

Og det blev altså for meget for Kris. I et afsnit af "Keeping up with the Kardashians" fortalte Kris, hvad hun syntes om bogen.

- Jeg har læst den, og det eneste søde, hun har at sige, er, at jeg var god socialt ved en fest på et tidspunkt. Intet giver mening. Alt hun skriver om mig er opdigtet. Hvorfor skal alting være: "Kris er sådan en bitch og et røvhul", spørger Kris Kim og Khloé i afsnittet.

"Keeping up with the Kardashians" fylder 10 år i år

"Keeping up with the Kardashians" har i år 10 års jubilæum, og det er en af de mest succesfulde realityserier nogensinde. Familien lader kameraerne komme helt tæt på deres liv, men nogle gange kan det også blive for meget.

Khloé Kardashian afslørede tidligere på året, hvilke to episoder, som hun var ked af, at man havde ladet kameraerne være med til.

Det skrev hun om i et essay i magasinet Glamour.

- Ting som Kims røveri og Caitlyns kønsskifte. Det er de ting, som vi ville ønske, vi aldrig havde filmet, fortæller Khloé, og fortalteogså om processen for, hvordan ting kommer med i programmet.

- Vi tænker aldrig: "Oh, lad os gøre det her til sæson ni". Det her er vores liv, og det er de ting, der sker. Og det er skørt, for når vi vælger ikke at optage en ting, så føler folk sig forrådt. Men når vi så filmer for meget, så er de sådan helt: "Oh, I skulle aldrig have filmet det", skriver Khloé ligeledes.

I sit essay skrev Khloé også om, hvordan familien havde fået deres allerførste TV-aftale i hus.

- Vi var på besøg hos min mor, vi havde altid de her store familiemiddage. Ryan Seacrest kom forbi, og han sagde: "I er skøre, I bliver nødt til at være på TV". Og min mor og Kim var klar til det, men Kourtney og jeg havde virkelig ikke lyst. Vi var sådan helt: "Nej, vi kan godt lide vores liv. Vi kan godt lide de,t vi laver", men Ryan sagde, at det var hele familien, eller ingen overhovedet, skrev Khloé i Glamour.

Du kan se billeder fra showets 10 år i galleriet herunder

10 år med Kardashian-familien

Sponsoreret indhold