Hollywood3. januar 2018

Caitlyn fortalte ikke om kønsskiftet: Jeg stolede ikke på Kim og Kris

Da Caitlyn Jenner i foråret 2017 afslørede, at hun havde gennemført sit kønsskifte, var der ingen fra Kardashian-familien, der vidste det, før de kunne læse det i medierne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cait_2.jpg
 Foto: All Over

Da hun fik foretaget en kønsskifteoperation, valgte Caitlyn Jenner at holde den hemmelig for resten af Kardashian-familien.

Nu fortæller hun, hvorfor Kris Jenner og de andre ikke fik noget at vide om det.

Hun var nemlig bange for, at der ville blive sladret til pressen.

Caitlyn Jenner udgav sidste forår sin selvbiografi "The secrets of my life", og her fortalte hun, hvordan hun havde gennemført sin kønsskifteoperation.

Noget som ingen af medlemmerne fra Kardashian-familien vidste noget om. Caitlyn havde nemlig ikke fortalt dem det, og selvom Kim havde fået en kopi af bogen, så var siderne, hvor der blev fortalt om kønsskiftet udeladt.

Og der var en helt speciel grund til, at Kim, Kris og alle de andre ikke fik noget at vide.

- Jeg ville ikke have, at de skulle lække det til pressen. Der var ingen grund til, at de skulle vide det, og selvfølgelig stolede jeg ikke på dem, fortæller Caitlyn til Piers Morgan i programmet "Stories of my life".

I interviewet med Piers Morgan kommer Caitlyn også ind på, hvordan hun har det i dag, hvor det meste af Kardashian-familien nægter at tale med hende.

- Det er slet ikke et problem. Jeg kommunikerer bare ikke med dem. Altså, det gør ondt, men det er ikke verdens ende. Heldigvis har jeg mange andre børn. De eneste, jeg egentlig tænker på, er Kendall og Kylie, og ja, de er biologiske børn. Selvom jeg har brugt 23 år på at køre Kardashian-børnene rundt, opdrage dem, og tage mig af dem, fortæller Caitlyn.

Caitlyn, der har seks biologiske børn, fortæller også i interviewet, at hun taler med Kendall og Kylie hver eneste dag.

Cailtyn er færdig med "Keeping up with the Kardashians"

Hvis man er stor fan af Caitlyn Jenner, så skal man ikke regne med, at man nogensinde får hende at se i "Keeping up with the Kardashians" igen.

Kris Jenner udelod hende nemlig fra kontrakten, da familien for nyligt skrev under på at lave fem sæsoner mere.

Ifølge en kilde, som det amerikanske magasin InTouch havde talt, så skulle Caitlyn Jenner være rasende over, at hun ikke får lov til at være med mere. Eller for den sags skyld får lov til at tjene penge på serien.

Men Kris skulle være fuldstændig ligeglad.

- Der er stadig en masse bitterhed over den måde, som Caitlyn behandlede hende og resten af familien på efter hendes kønsskifte, fortalte en kilde til InTouch i november.

Det er blandt andet Caitlyn Jenners biografi "The Secrets of My Life", der har været med til at sætte Kris Jenners pis i kog.

I bogen giver Caitlyn udtryk for, at Kris skubbede ham ind i skabet igen, og bad ham om at undertrykke sig selv, da han havde åbnet op omkring sine tanker omkring et kønsskifte.

Og det blev altså for meget for Kris. I et afsnit af "Keeping up with the Kardashians" fortalte Kris, hvad hun syntes om bogen.

- Jeg har læst den, og det eneste søde, hun har at sige, er, at jeg var god socialt ved en fest på et tidspunkt. Intet giver mening. Alt hun skriver om mig er opdigtet. Hvorfor skal alting være: "Kris er sådan en bitch og et røvhul", spørger Kris Kim og Khloé i afsnittet.

Du kan se billeder af Caitlyn Jenner både før og efter operation i galleriet herunder

Caitlyn Jenner før og nu

Sponsoreret indhold