Kim til Caitlyn: Tal grimt om min mor, og jeg kommer efter dig

Foto: All Over

Fejden mellem Caitlyn Jenner og resten af familien ser efterhånden ud til at være på sit højeste. 

I hvert fald hvis man ser amerikansk TV. 

Her kommer der nemlig mange detaljer om den konflikt der gør, at stort set hele Kardashian-familien har droppet kontakten med Caitlyn Jenner. 

I det afsnit af "Keeping up with the Kardashians" der blev vist på amerikansk TV i går aftes, mødes Kim med Caitlyn for at snakke om Caitlyns bog. Og det er bestemt ikke pænt. 

- Mom er selvfølgelig oprevet over det. Hvis det er dine følelser, så er det dine følelser, men mor føler for dig på en bestemt måde, og det har hun ret til. Jeg læser bogen, og fortæller dig min mening. Tal grimt om min mor, og jeg kommer efter dig, fortæller Kim til Caitlyn i afsnittet.

- Bogen er min historie, prøver Caitlyn at forklare sig med.

Da Kim har læst bogen og vender tilbage til Caitlyn, får vi også svaret på, hvorfor Kim ikke længere er på talefod med Caitlyn Jenner. Kim er nemlig slet ikke tilfreds med det, der står i bogen. 

- Hvis du vender dig mod min mor, og du bliver ved med lange ud efter os, så kan jeg ikke, ikke en gang for mine søstres skyld, bruge tid sammen med en, der ikke bryder sig om min mor, siger Kim. 

Caitlyn Jenner har altså fået distanceret sig mere og mere fra de andre medlemmer af Kardashian-klanen, hvor flere og flere medlemmer ikke gider at have kontakt med hende længere.

Du få 20 facts om Kim Kardashian i galleriet herunder

Kim Kardashian afslører: 20 ting, du ikke vidste om mig

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close