Hollywood1. november 2017

Er det her Caitlyn Jenners kæreste?

Det amerikanske gossip-medie RadarOnline kan fortælle, at Caitlyn Jenner dater den transkønnede studine Sophia Hutchins
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08703522.jpg
 Foto: All Over Press

Det ser ud til, at Caitlyn Jenner, 68, har fundet kærligheden. I hvert fald hvis man spørger det amerikanske gossip-medie RadarOnline, der kan fortælle, at realitystjernen dater 21-årige Sophia Hutchins, der også er transkønnet.

Sophia Hutchins studerer på Pepperdine University, et kristent universitet i Californien, og sprang ud som transkønnet i skoleavisen i 2016. Faktisk gav hun Cailtyn Jenner æren for at give hende modet til at stå frem som transkønnet.

Caitlyn Jenner og Sophia Hutchins er netop vendt hjem fra en romantisk ferie i Cabi i Mexico, hvor Caitlyn Jenner også viste sig frem i badedragt.

Artiklen fortsætter under billedet.

På sin Instagram-profil poster Sophia Hutchins, at hun nyder sin morgenkaffe på en gigantisk balkon med udsigt over havet, og Caitlyn Jenner poster præcis den samme balkon på sin Instagram-profil. Man kan endda ane Sophia Hutchins' tøffelklædte fødder på billedet.

Artiklen fortsætter under billedet.

Sophia hed tidligere Scott og sprang ud som kvinde, da hun var kun 15 år gammel.

På Instagram kan man også se, at parret lufter Jenners hund sammen. Her har Sophia Hutchins postet et billede af Jenners hund Bertha.

Artiklen fortsætter under billedet.

Og Jenner har postet et meget lignende billede af sin hund Bertha.

Artiklen fortsætter under billedet.

Caitlyn Jenner, der tidligere var kendt som Bruce Jenner, har tidligere afsløret i sit program "I Am Cait", at hun godt kunne tænke sig at date en mand.

- For at være helt ærlig, så kan jeg ikke se mig selv date en kvinde i fremtiden, fortæller hun i programmet.

- Det har jeg gjort. Jeg har tre stærke eks-koner. Jeg kan bare ikke se det får mig, konstaterer den tidligere OL-atlet.

Hun fortæller, at hun gerne vil date en mand, der "kan tage sig af hende".

- Hvis jeg var i et forhold med en fyr, ville jeg nyde at blive behandlet sådan - han åbner døren for dig, at han gør alt det, som du synes er traditionelt i et mand-kvinde-forhold, afslører Caitlyn Jenner.

- Det skal være en meget speciel fyr, der skal kunne det, konkluderer hun.

I galleriet kan du se Caitlyn Jenner før og nu.

Caitlyn Jenner før og nu

Sponsoreret indhold