Hollywood23. september 2017

Den skulle være god nok! Kylie Jenner gravid

Kylie Jenner og kæresten Travis Scott skal angiveligt være forældre til en lille pige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kylie-jenner-23092017.jpg
 Foto: All Over
'Keeping Up With The Kardashians'-stjernen Kylie Jenner venter barn med sin kæreste Travis Scott, rapporterer TMZ og andre amerkanske kendis-sites. Og ifølge TMZ har Kylie (20) og Travis (25) allerede fortalt den glade nyhed til deres venner. En kilde fortæller, at Travis Scott har givet udtryk for sine følelser om at skulle være far, og om hvordan hans liv nu kommer til at ændre sig.

Kylie Jenner venter en lille pige

Travis skal endda have fortalt, at Kylie venter en lille pige. Det unge par har kun været sammen siden april, så det er gået stærkt, siden Kylie droppede rapperen Tyga og begyndte at date Travis. Flere kilder siger til People, at folk i Kylies nærmeste omgangskreds er overraskede over beskeden om den kommende familieforøgelse. – Kylie gjorde det blandt andet forbi med Tyga, fordi hun følte sig for ung til at indlede et alvorligt forhold. Nu skal hun så have et barn med en fyr, hun kun lige er begyndt at date, siger en kilde.
https://imgix.seoghoer.dk/kylie-artikel.jpg

Det er billeder som dette, hvor Kylie optræder i en poset sweatshirt, der er med til at give næring til fortællingen om Kylies graviditet. (Foto: All Over Press)

- Mange omkring hende er virkelig overraskede. Det er gået så hurtigt. Men samtidig er det klart, at Kylies forhold til Travis er helt unikt. Hun er så forelsket i ham, og hun er så lykkelig, siger en anden kilde. Kylies mange fans på de sociale medier er mere eller mindre i chok over den 20-årige realitystjernes graviditet. Og baby-rygterne har i den grad sat gang i kommentarerne. - Hvorfor siger TMZ, at du er gravid?, spørger en følger på Kylies Instagramprofil.
https://imgix.seoghoer.dk/travis-artikel.jpg

Kylie og Travis har kun været kærester i små fem måneder. (Foto: All Over Press)

- Kylie Jenner er gravid med Travis Scotts barn - jeg ligger bogstavelig talt på gulvet i chok, skriver en anden ifølge Aftonbladet. - Kylie Jenners barn kan være det nærmeste vi kommer på 'Truman Show' i det virkelige liv, skriver en tredje. Se galleri med Kylies mest sexede looks:

Kylie Jenner fylder 19 år - Hendes mest sexede looks

Se følgernes kommentarer på Kylies Instagramprofil:

Sponsoreret indhold