Caitlyn og Kim Kardashian har ikke talt sammen i et halvt år

Foto: All Over

Fronterne er virkelig trukket skarpt op i Kardashian-klanen. 

Før i tiden var familien eller harmonisk og tæt, og hvis der var nogen, der kritiserede et familiemedlem, kunne man forvente, at få resten af familien på nakken. 

Den medicin har Caitlyn Jenner nu selv fået lov til at smage. 

Den tidligere stedfar til Kim Kardashian og hendes søskende er nu ikke længere inde i varmen hos de magtfulde kvinder. 

Caitlyn Jenner afslører selv i et interview med "Good Morning Britain", at hun ikke har talt med Kim Kardashian i mindst seks måneder. 

- Jeg elsker Kim. Hun er en god person. Jeg har så meget respekt for hende som mor og som forretningsperson, men, ligesom Kris, er hun meget stædig, siger Caitlyn. 

Hele striden mellem de to realitypersonligheder startede, da Caitlyn Jenner ville udgive en bog om sit liv, og dermed også om Kardashian-familien. 

I bogen, der har fået titlen "Secrets of my life", langer Caitlyn voldsomt ud efter sin ekskone Kris Jenner, der er mor til Kim Kardashian. 

Her beskylder hun blandt andre Kris Jenner for at have tvunget Bruce til at undertrykke sit ønske om at blive en kvinde. 

Bogen skatte store følelser på spil i familien, og den har altså betydet, at Kim Kardashian ikke længere vil tale med sin tidligere stedfar. 

I sidste uge udtalte Kim Kardashian sig også om deres forhold i et interview med "Kelly and Ryan". 

Her fortalte hun, at hun havde valgt at droppe kontakten med Caitlyn for at støtte sin mor. 

- Jeg føler bare, at der har været så meget sorg og smerte med Caitlyn og min mor, og i sidste ende vil jeg altid stå op for min mor. Hun er min mor, og jeg elsker hende til døden, sagde hun.

Du kan se hele Kims interview i videoen herunder: 

Artiklen fortsætter under videoen

 

Den manglende kontakt mellem Caitlyn og Kim ærgrer dog Caitlyn Jenner, der især fandt støtte hos Kim, da hun valgte at gennemføre sin transformation. 

- Det er ærgerligt, fordi Kim var den første person, jeg talte med omkring det her (transformationen). Hun var meget ærlig med mig. Jeg kom over til hendes hus og fortalte hende det, og hun var meget meget positiv overfor det. Det er et stort tab i mit liv ikke at have hende mere. Og for mig er det trist, siger  hun. 

Selvom det altså er Caitlyns bog, der er skyld den manglende kontakt, fortryder realitystjernen dog ikke, at hun skrev bogen. 

Også selvom det har kostet forholdet til både Kim Kardashian og Kris Jenner. 

- Den bog var min historie. Det var min opfattelse af, hvordan mange ting skete. Jeg var ærlig, og jeg er meget stolt af det. Desværre reagerede The Kardashians og især Kris ikke på samme måde. Så jeg har ikke talt med dem. Siden bogen kom ud, har jeg aldrig talt med Kris, fortæller hun. 

Du kan se hele interviewet med Caitlyn Jenner i vidoen herunder: 

Artiklen fortsætter under videoen

Kris Jenner og Caitlyn Jenner har dog to børn sammen. 

Og selvom forholdet mellem deres far og mor er iskoldt i øjeblikket, forhindrer det ikke Kendall og Kylie Jenner i at se både sin mor og far. 

Det samme gælder Caitlyn Jenners børn fra tidligere forhold. 

- Kendall og Kylie og min Jenner-side af familien har haft masser af tid for mig, og de har ikke været andet en støttende, siger hun. 

I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af Caitlyn Jenner: 

Caitlyn Jenner før og nu

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close