Hollywood10. januar 2018

Så meget har Kylie Jenner taget på under graviditet

Hun føler sig så "stor som et hus", fortæller en kilde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kylie-jenner-kg.jpg
 Foto: All Over Press

Siden det i september kom frem, at Kylie Jenner, 20, er gravid, har vi ikke set meget til hende - og ifølge Radar Online er der en god grund til realitystjernens manglende fravær.

Den vordende mor har angiveligt taget så meget på, at hun ikke vil vise sig offentligt. Det skriver Radar Online.

En kilde tæt på familien fortæller, at Kylie Jenner føler sig så "stor som et hus", og at hun har taget knap 30 kg på under sin graviditet.

- Kylie har spist uafbrudt og har taget enormt meget på, afslører kilden til Radar Online.

- Hun spiser heller ikke sundt, og det gør ikke situationen bedre, tilføjer insideren.

- Hun får en stor morgenmad, en stor frokost, stor aftensmad og tonsvis af snacks mellem måltiderne, lister kilden op om den gravide stjernes diæt.

- Hun propper mad i sig og skyder skylden på, at hun er gravid, men siger, at hun altid er sulten. Kylie skjuler sin krop i oversize tøj, for hun vil ikke konfronteres med synet, forklarer insideren.

Artiklen fortsætter under billedet.

Kylie Jenner er normalt ikke bleg for at vise sin krop frem, men det er stoppet helt, efter hun er blevet gravid.

Makeup-mogulen, der venter sit første barn med rapperen Travis Scott, er normalt meget aktiv på de sociale medier, men hendes aktivitet er dalet drastisk, ligesom hun kun er blevet fotograferet en enkelt gang i november, hvor hun klædt i en stor, sort sweatshirt steg ombord på et fly.

- Kylie vil ikke have, at nogen ser hende, det gælder også Travis, lyder det fra kilden, der ifølge Radar Online er tæt på Kardashian/Jenner-klanen.

- Hun synes, hun er ekstremt overvægtig lige nu. Selvom hendes familie siger, at hun skal tage det roligt, så kan hun ikke vente med at få babyen ud, så hun kan komme tilbage i den tøjstørrelse, hun gerne vil være i, siger kilden.

Og ifølge kilden har Kylie Jenner allerede lagt en plan for, hvordan hun skal komme af med de overskydende kilo.

- Efter hun har født i februar, vil hun tage på boot camp i seks uger. Hvis det ikke virker, vil hun ty til fedtsugning eller fedtfrysning for at smide kiloene, forklarer insideren.

Se billederne af en gravid Kylie Jenner i galleriet:

Første billeder af gravid Kylie Jenner - november 2017

Sponsoreret indhold