Fie Laursen taget i fupnummer

Fie Laursen i \

Fie Laursen i "Ex on the Beach".

Foto: Thomas Laursen

Med over 300.000 følgere på Instagram når Fie Laursen ud til et stort publikum, hvoraf mange er børn og unge mennesker.

Forleden forsøgte den skandaleramte realitydeltager at udnytte det til at få lidt ekstra mønt i lommen.

På sin Instagram-story delte den 22-årige medieperson et billede af nogle selv-designede tasker med et lad os bare sige opsigtsvækkende design. Ifølge Fie havde hun designet dem.

Med den nye titel af designer på cv'et satte hun straks nogle af de eksklusive tasker til salg på Instagram. 

Men sådan forholder virkeligheden sig ikke. Med en hurtig søgning på det store internet finder man nemlig hurtigt frem til en fuldstændig identisk udgave af tasken.

Taskerne med det voldsomme graffiti design kan nemlig købes på den amerikanske side Amazon.com. Her koster de omkring 50 dollars, og der står Fie Laursen altså ikke på som designeren bag.

Alligevel lagde "Ex on the beach"-deltageren flere billeder ud, hvor hun hævdede, at hun selv havde designet dem. Derudover opfordrede hun sine følgere til at skrive til hende, hvis de ville købe en taske.

Artiklen fortsætter under billedet...

Her ses en af de tasker, som Fie påstod, var hendes tvivlsomme, kreative værk (Foto: Amazon)

Hvis du på forunderlig vis har forelsket dig i de farverige tasker, kan de købes her.

Fie var endda så generøs at tilbyde sine mange følgere, at de også kunne skrive, hvis de i forvejen havde en taske, som hun så kunne dekorere på tvivlsom vis.

Noget tyder dog på, at dramadronningen hurtigt blev klar over, at de opmærksomme reality-fans havde opdaget hendes fupnummer. I hvert fald blev billederne og tilbuddet om de farverige tasker hurtigt fjernet fra hendes Instagram-story.

Artiklen fortsætter under billedet...

SE og HØR nåede at fange et screenshot af en af taskerne, som Fie påstod selv at have designet (Foto: Instagram/Fie Laursen)

Fie forklarer: - Det var et mediestunt

SE og HØR har naturligvis grebet koglen og ringet til Fie Laursen for at høre, hvorfor hun dog har prøvet at sælge flere tasker til sine fans, som hun påstod selv at have designet.

Skal man tro den evigt skandaleramte TV-tøs, har det aldrig været meningen at sælge nogle af taskerne. Hun ville nemlig bare snyde folk lidt.

- Ej… det er et mediestunt. Det må i ikke… Jeg er ved at lave et mediestunt, ha ha ha, lyder forklaringen fra Fie, da SE og HØR konfronterer hende med, at hendes "selvdesignede" tasker er at finde på Amazon.

Hun kommer dog med yderligere en forklaring.

- Det er til en YouTube-video, som jeg vil lave, hvor jeg vil vise, hvordan man laver et mediestunt. Også var det slet ikke mine tasker, griner Fie.

Men vi fandt jo taskerne på Amazon?

- Præcis! Jeg er ved at lave en YouTube-video om det. Fuck hvor nederen, jeg ville lave en video, hvor jeg ville vise, hvor hurtigt man får omtale, siger en tydeligt ærgerlig Fie, som åbenbart nu har fået sin plan om masser af visninger spoleret. Det er vi naturligvis kede af.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie Laursen i et ret så anderledes outfit på den røde løber

Fie Laursen i et ret så anderledes outfit på den røde løber (Foto: Thomas Laursen)

Hun forsikrer samtidig om, at der ikke er nogen af hendes følgere, der har købt taskerne endnu. Selv om mange angiveligt har skrevet og været ellevilde for at fingrene i en taske designet af selveste Fie Laursen.

Har du købt en af taskerne, som Fie hævder at have designet? - skriv til os på nicklas.lagerstorf@seoghoer.dk.

Selv om ingen af hendes unge fans og følgere har købt en af de farverige tasker, er der sikkert nogen, som føler sig ført bag lyset af deres store internetidol. Til det svarer Fie dog overraskende koldt, at det tror hun ikke.

Men snyder du ikke i højere grad dine fans og følgere, end du snyder medierne?

- Nej, det er jo sådan jeg lever, så jeg ville vise folk, hvordan man gør, hvis man gerne vil lave mediestunts. Jeg har jo altid lavet dem, lyder Fies forklaring.

Til slut fortæller Fie, at hele det her taske-show blev sat i gang, fordi hun sammen med en veninde ville forsøge at tage pis på en anonym app, der hedder Jodel. Her kan man anonymt skrive indlæg om alt fra bananer til realitydeltagere.

Her er især Fie Laursen et ganske populært emne at skrive om. Og det er derfor, at skandalebloggeren nu besluttede sig for at skyde igen.

- De har skrevet om dem overalt på sådan nogle sladder-apps, så dem har jeg taget screenshots af. Jeg vil fucke med Jodel, fordi mig og min veninde var derinde, hvor vi lagde billeder op, fortæller Fie, som tydeligvis har haft en fest:

- Det er sjovt, det er fucking grineren. Folk skriver så mange lorte ting og rygter, og så ville jeg se, hvor hurtigt jeg kunne få dem til at skrive noget. Det tog præcis 14 minutter, afslører den ukronede dronning af drama i det danske reality-land. 

Fie har tidligere været i vælten og blevet beskyldt for at snyde af sine følgere. Her er der flere YouTubere og andre folk i mediebranchen, som har været ude med riven efter hende.

Se Fie Laursen hævde sig uskyldig i det seneste væld af drama:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close