Reality4. juni 2019

Bar røv: Fie Laursen i vanvittigt outfit på den røde løber

På en eller anden måde skal Fie Laursen nok formå at løbe med opmærksomheden, når hun er til et arrangement. I går gjorde hun det så igen, da hun mødte op til premieren på "De Frivillige" i et mildest talt opsigtsvækkende outfit
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/de_frivillige_tsl_20190603_0001-1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Gæsterne i Imperial biografen i København spærrede formentlig øjnene op, da Fie Laursen ankom til premieren på "De Frivillige".

null

Den evigt udskejende reality-kendis mødte nemlig op i et outfit, som fik folk til nærmest at dreje hovederne af led. For det var ikke meget, hun skjulte.

Skandalebloggeren mødte op i en form for sæt i en helt ekstrem grøn eller gul neon-farve. Selvfølgelig med dertilhørende shorts i net, som ikke overlod meget til fantasien.

Faktisk var der så frit udsyn til Fies bagdel, at SE og HØRs fotograf uden problemer kunne klipse løs og få flere yderst detaljerede billeder.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/de_frivillige_tsl_20190603_0013-1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Fie Laursen var trukket i et par selvlysende cykelshorts med huller i i aftenens anledning (Foto: Thomas Laursen)

null

Om man synes, at Fies popo er værd at råbe hurra for i de gennemhullede, selvlysende cykelshort, må være op til den enkelte. Sikkert er det dog, at det tiltrak en del opmærksomhed.

For hvor andre unge stjerner som Albert Dyrlund og Morten Münster troppede op i hver deres sæt kluns, som også var farverigt og festligt, valgte Fie altså at toppe den.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/de_frivillige_tsl_20190603_0021.jpg
 Foto: Thomas Laursen

YouTube-stjernerne Morten Münster og Álbert Dyrlund var også smurt ind i farver til premieren - men de formåede altså ikke at være lige så overraskende klædt som Fie Laursen (Foto: Thomas Laursen)

null

På Instagram havde den 22-årige skandaledronning inden premieren på "De Frivillige" med bl.a. Anders Matthesen i hovedrollen reklameret voldsomt for sit outfit, som hun tydeligvis var stolt af.

Her gik det meget ud på at fortælle hele verden om, hvor "savage" hun er, fordi hun lige trak i et selvlysende techno-sæt. Om det lykkedes Fie at være så "savage", vil vi lade være op til andre at bedømme.

Se Fie Laursen tale ud om den seneste tid voldsomme drama omkring hende:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold