Fie Laursen skal af med sine hunde: Det ville være egoistisk at beholde dem

Fie Laursen.

Fie Laursen.

Foto: Thomas Laursen

Har man fulgt med på Fie Laursens Instagram i løbet af de seneste år vil man se, at hun har taget sig kærligt at de to gadehunde Lucky og Milo, som hun har reddet fra et liv på gaden.

Men nu har hun taget den svære beslutning at skille sig af med hundene. Det fortæller hun til SE og HØR, efter hun har søgt efter nye familier til Milo og Lucky på Facebook.

- Jeg vil gerne forklare hvorfor, så folk ikke tror, at jeg er en fucking idiot. Det kommer jo ikke bag på nogen, at jeg har mange psykiske problemer, fortæller Fie og fortsætter:

- Jeg har fortalt, jeg har borderline, men jeg har også PTSD, og jeg er kommet til et punkt, hvor jeg har indset, at selvom jeg elsker mine hunde, så skal de også være et sted, hvor de kan have det godt.

Fie Laursen flytter snart i en toværelseslejlighed, og den mindre plads har også været en af grundene til, at hun har taget den svære beslutning om, at hendes elskede hunde skal have et nyt hjem.

Artiklen fortsætter efter billedet

Beslutningen om at finde et nyt hjem til de to hunde, har dog ikke været nem for Fie.

- Jeg kunne sagtens vælge at beholde dem og være egoistisk og tænke, at de er søde, og at de gør mig glad, men jeg kan ikke passe på hundene, når jeg skal finde ud af, hvordan jeg passer på mig selv.

- Jeg har grædt hele dagen, for det er den sværeste beslutning, jeg har taget i mit liv, siger Fie, der er tydeligt berørt af beslutningen.

Lige nu er hundene hos Fies forældre i Nordsjælland, men det har ikke været en mulighed at give dem et permanent liv der.

- Mine forældre har allerede tre hunde. Og jeg har forsøgt alle muligheder, men der er ikke nogen, så nu må jeg lede efter nye hjem til dem. 

- Jeg sidder og kigger på dem lige nu, hvor de sidder og leger. Det er jo mine små børn, og jeg er så ked af, at jeg ikke kan have dem i mit liv. Men det ville være så egoistisk af mig at beholde dem, når jeg ikke kan give dem det, de fortjener, fortæller Fie.

Beslutningen, der har bragt mange tårer til realitystjernen, har været længe undervejs. 

- Det er fucking hårdt. Jeg tuder hver gang, at jeg ser på dem. Jeg har tænkt over det i en måneds tid, men jeg har ikke kunnet få mig selv til at gøre det. Men jeg føler mig ikke egnet til at passe på de her hunde alene, og jeg ved, hvor bange de bliver, når jeg er ude af den.

Lettere da Frederik var der

Fie er gået i gang med at få hjælp for de psykiske problemer, som hun kæmper med, men der kan gå lang tid, inden hun er rask igen. 

- Jeg bliver jo ikke kureret over natten, og det er også det psykiatrien har sagt. Det er ikke bare medicin, der kommer til at hjælpe, fortæller hun. 

Samtidig var det også lettere at have to hunde, da hun havde en kæreste, hun kunne dele ansvaret med. 

- Det var lettere, da Frederik var der, for hvis jeg fik et PTSD-anfald, mens han var der, så kunne han nusse om hundene.

I morgen skal Fie til Fyn for at besøge et hjem, der måske kan være et kommende hjem for den ene af hendes hunde, men faktisk havde hun håbet på, at hun kunne have ventet med at fortælle den triste nyhed, til hun havde fundet nye hjem til Milo og Lucky.

- Jeg havde håbet, at jeg kunne vente med at fortælle det til jeg havde fundet familier til dem. Det er jo mine små babyer. 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close