Fie Laursen og Frederik gav det en chance mere: Nu er det gået galt igen

Fie og Frederik mens de stadig var sammen.

Fie og Frederik mens de stadig var sammen.

Foto: Martin Høien

Hvis du er en smule forvirret over, hvorvidt Fie Laursen og Frederik Skovbjerg igen er kærester, så forstår vi det godt. Det er formentlig kun de to hovedpersoner, der præcis ved, hvad der er op og ned i deres forhold.

Først gik de fra hinanden i et voldsomt drama, hvor Frederik indrømmede, at han har været Fie Laursen utro med "For lækker til love"-deltageren Sarah Amalie Kristiansen.

Siden har man på Instagram kunne se, at de to realitystjerner har brugt utrolig meget tid sammen. Her har de begge flittigt delt billeder af hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie Laursen og Frederik Skovbjerg er stadig kærester.

Fie Laursen og Frederik Skovbjerg mødte hinanden i "Ex on the beach" (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det har naturligvis skabt en hel del spekulationer om, hvorvidt Fie og Frederik igen er kærester. Nu har Frederik Skovbjerg kastet lys over sagen.

- Vi var egentlig fundet sammen igen, men nu er det gået galt, så vi er ikke kærester, siger Frederik til SE og HØR.

Den solbrune TV-tyr havde ikke lyst til at uddybe, hvad det var, der er gået galt imellem de to. Generelt virkede "Ex on the beach"-deltageren knap så glad for at snakke om sit forhold til Fie, da SE og HØR fangede ham over telefonen.

Tavs Fie Laursen

Oven på de seneste dages billeder og videoer på Instagram har mange fans spekuleret i, om Fie og Frederik igen var sammen. Det ville vi selvfølgelig gerne spørge Fie Laursen selv om.

Artiklen fortsætter under billedet...

Så var de sammen, så gik de fra hinaden... så var de sammen, så gik de fra hinanden... (Foto: Kaspar Wenstrup)

SE og HØR har naturligvis været i kontakt med den skandaleramte blogger, men hun oplyser, at hun ikke ønsker at udtale sig om sagen.

Heller ikke da hun får at vide, at Frederik fortæller, at de har prøvet at finde sammen, men at det nu er gået galt igen, ønsker Fie at forklare sig. Men mon ikke sandheden om deres kærligheds fadæse snart kommer ud.

Fie reddede Frederik

På sin Instagram-profil kom dronningen af dansk reality for nyligt med en opfordring til sine fans, som tilsyneladende har sendt ret så grove beskeder i retning af den utro Frederik Skovbjerg.

- Jeg vil gerne bede alle stoppe med at sende hate beskeder til Frederik, tak, skriver Fie Laursen på sin Instagram-story, hvor hun henvender sig til sine mere end 300.000 følgere.

Selv om Frederik har været Fie utro - og de to efterfølgende har været ude med riven efter hinanden - har Fie valgt at bede sine følgere om at stoppe med at sende ham beskeder.

Se Lenny og Philip tale ud om dramaet mellem Fie Laursen og Frederik Skovbjerg:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close