Reality14. maj 2019

Fie Laursen har fået en psykisk diagnose

Dramaet omrking Fie Laursen har i den seneste tid været mildest talt voldsomt. Nu indrømmer den selverklærede dronning af reality, at hun har en psykisk diagnose
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/ex_on_the_beach_ii_tsl_20190117_1120_1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Livet som realitystjerne er ikke altid nemt, og slet ikke hvis man hedder Fie Laursen og har mere end 300.000 følgere på Instagram.

På netop Instagram har Fie lige nu afsløret, at hun lever med en psykisk diagnose, som hun er blevet gjort bekendt med for nyligt. Det gjorde hun i en live på sin Instagram-profil med veninden Natasja Kiel.

Her sidder de to tøser og spiser sushi, mens spørgsmålene vælter ind fra deres mange følgere. Og pludselig smider Fie Laursen lidt af en bombe.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/ex_on_the_beach_ii_tsl_20190117_1182.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Fie Laursen har været med i en række realityprogrammer (Foto: Thomas Laursen)

Hun afslører nemlig, at hun er blevet diagnosticeret med den psykiske lidelse borderline. Herefter bliver Fie overdynget med spørgsmål til den af og til tabubelagte emne.

- Jeg har vidst det i en uge, fortæller Fie i sin live-udsendelse på Instagram.

Borderline er en psykisk lidelse, som lettest kan oversættes til at være en personlighedsforstyrrelse på. På hjemmesiden "Alt om psykologi" bliver det forklaret således:

- Diagnosen bliver kaldt borderline, fordi tilstanden ligger i grænsefeltet mellem det normale (neurotiske) og det alvorligt syge (psykotiske). Borderline er en grundlæggende forstyrrelse i personligheden, men ikke et omfattende sammenbrud som ved en psykotisk tilstand, står der på hjemmesiden og fortsætter:

- Nogle personer med borderline forstyrrelse kan i længere perioder fungere normalt, mens andre har svært ved at få en almindelig dagligdag til at fungere, lyder noget af forklaringen på den diagnose, som Fie Laursen nu har fået.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190314_mho7730.jpg
 Foto: Martin Høien

Fie Laursen og Frederik Skovbjerg nåede at være kærester i lidt over to måneder. Til gengæld nåede de både at bo sammen, købe bil sammen, og Fie nåede endda at agere bonusmor for Frederiks datter (Foto: Martin Høien)

Selv er Fie Laursen glad for, at der endeligt er kommet en diagnose på. Det giver hun udtryk for i sin live-udsendelse.

Hun uddyber, at det nu kan hjælpe hende til at agere fornuftigt fremover og ikke være lige så impulsiv som før.

Se Fie Laursen lege "Jeg har aldrig...":

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold