Reality 27. maj 2019

Frederik Skovbjerg slår fast: Ligeglad med Fie Laursen

Lørdag dannede "Vi elsker 90'erne" rammen om en sand reality-fest, da Espelunden i Rødovre blev indtaget af mildest talt berusede TV-stjerner. En af dem var Frederik Skovbjerg, som udadtil var ligeglad med, at ekskæresten Fie Laursen også havde meldt sin ankomst

Mellem neonfarvede 90'er-entusiaster var den samlede danske realityverden taget til Rødovre i weekenden til "Vi elsker 90'erne". Og ekskæresterne Frederik Skovbjerg og Fie Laursen var selvfølgelig ingen undtagelse.

Med tanke på den mænge drama, deres brud medførte sig, kunne man måske forvente, at de to til samme fest ville blive bare en smule akavet.

Men Frederik Skovbjerg havde ikke gjort sig de store tanker om at rende ind i Fie igen for første gang siden utroskabsskandalen. Han havde nemlig travlt med at hygge sig.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Krestine Havemann

Det var ikke kun Frederik, som ville hygge sig til 90'er-festen. Fie Laursen havde nemlig fundet "Paradise Hotel"-fyren Casper, som hun flittigt kyssede på (Foto: Krestine Havemann)

- Jeg er ligeglad med, at Fie er her. Jeg er her sammen med mine venner, og vi skal hygge os. Så jeg har ikke tænkt mig at bruge min tid på hende, sagde Frederik til SE og HØR.

Bruddet mellem de to realitystjerner medførte som bekendt et drama af en anden verden, da Frederik var Fie utro med Sarah Amalie Kristiansen, som har været med i "For lækker til love".

Du kan se hele interviewet med Frederik i toppen af artiklen!

Skyldfølelse er dog ikke noget, den flotte fyr kæmper med. Han er i den grad kommet videre.

ANKOM MED SARAH

- Jeg har det rigtig godt, og jeg har ikke dårlig samvittighed over det længere, efter jeg fandt ud af, hvad hun havde lavet gennem vores forhold. Så jeg tænker ikke på hende mere, lød det fra Frederik, som fortsatte:

- Hun har selv været en idiot hele vejen i gennem. Det kan godt være, jeg også var en idiot, men hun var det før mig. Det fandt jeg først ud af bagefter, slog den solbrune TV-gut fast.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Krestine Havemann

Frederik Skovbjerg ankom til festen med det her hold af realitydeltagere (Foto: Krestine Havemann)

Til "Vi elsker 90'erne" var stort set samtlige realitystjerner lige fra Sidney Lee til Teitur fra "Paradise Hotel" samlet. Og for at fuldende historien ankom Frederik sammen med ingen ringere end Sarah Amalie.

Skal man tro Frederik, var det dog ikke for at provokere Fie eller nogen andre. Sådan forklarer han det i hvert fald selv.

- Det er ikke for at sende et signal til Fie. Sarah og jeg er gode venner, vi hygger os og har mange fælles venner, forklarede den velomtalte realityfyr.

På Instagram har der senere hen været en del rygter om, at der skulle have udspillet sig et større eller mindre drama mellem Fie og Frederik til lørdagens store fest. På det tidspunkt havde SE og HØRs udsendte dog forladt den vilde 90'er fest, så det kan vi ikke bekræfte - på nuværende tidspunkt.

Se Fie Laursen og "Paradise"-Casper slå sig løs og forklare deres flirt:

Sponsoreret indhold