Reality31. maj 2019

Fie Laursen HELT nøgen på Instagram

Fie Laursen har ikke en trevl på kroppen på sit seneste billede på Instagram, hvor hun sidder i noget, der ligner en meditativ stilling
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/ex_on_the_beach_ii_tsl_20190117_1182.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Fie Laursen har nu joinet traditionen med, at kendte kvinder deler nøgenbilleder på deres Instagram-profiler.

Meget i stil med Kim Kardashian, der tidligere har gjort det samme, har Fie Laursen delt et billede af sig selv, hvor hun sidder i noget, der minder om en meditativ stilling - uden en trevl på kroppen.

"Smerte er midlertidig, din egen styrke er forevigt - du skal bare lære at styre den. Husk altid. Du er UNIVERSET. Fremtiden er DIN, hvis du har nøglen og forstår det kun få gør", skriver hun til billedet.

Den midlertidigie smerte henviser muligvis til den turbulente tid, Fie Laursen er gået igennem på det seneste.

Først kom det frem, at hendes tidligere kæreste, Frederik Skovbjerg, har været hende utro, så de to gik fra hinanden.

Efterfølgende fortalte Fie, at hun angiveligt har fået diagnosen borderline - og at hun derudover har fået konstateret PTSD.

De psykiske problemer, Fie kæmper med, har samtidig medført, at hun har været nødt til at finde nye hjem til sine to hunde, Lucky og Milo, der altså ikke længere bor hos Fie.

Oven i det står hun midt i en flytning, hvor lejligheden i Sydhavnen skal skiftes ud med en lejlighed i Ørestad i København.

Og dermed må man sige, at Fie Laursen for alvor har gennemlevet en ret turbulent tid, hvor hun har været nødt til at finde sin indre styrke frem.

Heldigvis har Fie delt på sin story på Instagram, at hun går en god tid i møde, og at hendes fremtid aldrig har været lysere. Dermed ser Fie fortsat lyst på tingene på trods af den hårde tid, hun er gået igennem på det seneste.

Sponsoreret indhold