Frederik opdagede Fie Laursens hemmelige flirt: Politiet dukkede op

Foto: Kaspar Wenstrup

Realityfans landet over vågnede i morges op til noget af et chok. Frederik Skovbjerg havde på sin Instagram-profil skrevet et kilometerlangt opslag om, hvordan hans ekskæreste Fie Laursen havde gjort flere forskellige ting mod ham.

Igennem hele dagen har SE og HØR forsøgt at finde ud af, hvad der er hoved og hale i den her sag, hvor det nu viser sig, at politiet er involveret.

Det er noget som både Fie, Frederik og Københavns Politi har bekræftet over for SE og HØR. Helt præcist siger ordensmagten:

- Vi kan bekræfte, at der har været en vogn på Otto Brandenburgs Vej, lyder det Københavns Politi, som ikke ønsker at udtale sig yderligere om sagen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie og Frederik mens de stadig var sammen.

Fie og Frederik nåede at være kærester i lidt over to måneder (Foto: Martin Høien)

Hele det nye drama startede søndag aften, da Fie Laursen og Frederik Skovbjerg var taget i spa for at forkæle sig selv. Det fortæller TV-fyren over telefonen til SE og HØR.

- Fie og jeg var egentlig fundet sammen igen, og vi havde boet sammen i lejligheden i en uge. Det har man også kunnet se på Instagram, siger Frederik.

Tog Fies computer

Efter deres romantiske spatur, skulle ud ifølge Frederik ud og drikke drinks med to veninder. Men det har åbenbart ikke været tilfældet, hvis man spørger den solbrune realitydeltager.

Han sad nemlig vågen i deres tidligere fælles lejlighed og ventede på, at Fie kom hjem. Men da klokken så småt havde passeret 23 blev han urolig og tog derfor kontakt til hende.

Artiklen fortsætter under billedet...

Frederik Skovbjerg tjekker i aften ind i \

Frederik og Fie mødte hinanden i realityprogrammet "Ex on the beach" (Foto: Thomas Laursen)

Da Fie ikke svarede, valgte Frederik at lede efter hende på appen "Find venner" på iPhone, som de begge havde installeret efter deres utroskabsfadæse. Men Fie havde åbenbart slukket for den ellers så opklarende app.

Da SE og HØR får fat i Fie Laursen over telefonen, ønsker den hårdtprøvede TV-diva ikke at udtale sig om, hvad hun lavede søndag aften.

- Herefter tager jeg så Fies computer, hvor jeg kan se, at hun har skrevet med flere andre mænd, allerede da vi var på vej hjem fra spa. Og hun er så ude for at mødes med en af dem, forklarer Frederik til SE og HØR.

Forskellige forklaringer

Herefter lykkedes det så for Frederik at få kontakt til Fie, som lidt tid efter kommer hjem til lejligheden. Her kommer de to realitydeltagere så op at skændes.

Og det er det, der fører til, at politiet dukker op, fortæller begge parter. SE og HØR har selvsagt været i kontakt med både Frederik og Fie, og deres udlægninger af, hvad der førte til, at Fie ringede til politet, er vidt forskellige.

Også forløbet efter, hvor Frederik forlader lejligheden i Sydhavnen i København, er langt fra hinanden, hvis man spørger de to hovedpersoner. Fie ønskede tidligere i dag ikke at fortælle særlig meget om sagen, men hun fik dog alligevel givet lidt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie Laursen er med i den nye sæson af \

Fie Laursen har været med i adskillige realityprogrammer - seneste "Ex on the beach" (Foto: Thomas Laursen)

- Det eneste, jeg kan sige, er, at politet for to dage siden fik ham ud af min lejlighed, fordi han ikke ville gå, siger Fie Laursen til SE og HØR.

Helt sådan mener Frederik Skovbjerg dog ikke, at det har forløbet sig. Ifølge ham er det sket noget mere udramatisk.

- Jeg gik selv ud af lejligheden, da jeg havde hente det sidste af mine, mens jeg snakkede med politiet stille og roligt, forklarer han.

Se Fie og Frederiks første fælles interview:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close