Nyheder28. oktober 2018

Ærlig Sofie Linde afslører: - Jeg fik en abort

I en ny bog fortæller Sofie Linde ærligt, at hun var bange for ikke at kunne blive gravid igen, efter at hun fik en kirurgisk abort nogle år forinden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sofie-linde-02092018.jpg
 Foto: Peter Grosen

Tilbage i februar blev DR-parret Sofie Linde og ægtemanden Joakim Ingversen forældre til en lille pige.

I en ny bog fortæller Sofie Linde, 29, hudløst ærligt om de ni måneder, hvor hun ventede lille Trine – og så afslører hun også, at hun var bange for, at hun slet ikke kunne blive gravid.

Sofie Linde havde nemlig fået en abort med en ekskæreste for nogle år siden, og efterfølgende frygtede hun, at det ville påvirke hendes chancer for at blive gravid igen.

- Jeg fik en abort. Kirurgisk. Jeg var egentlig overhovedet ikke ked af det, for jeg vidste, at det var det rigtige. Det sværeste ved det hele var faktisk, at jeg var panisk angst for ikke at kunne blive gravid igen efterfølgende, fortæller Sofie Linde i bogen ”Fårking gravid” og tilføjer:

– Det var ikke det, at jeg fik fjernet selve barnet, for man skal, efter min mening, ikke sætte noget i verden, som ikke er velkomment – nej, det var mere frygten for ikke at kunne reproducere mig den dag, jeg fandt den mand, jeg ønskede at få børn med, siger Sofie Linde i ”Fårking gravid”.

Du kan vinde bogen på SE og HØRs Instagram-profil!

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sofie_linde.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Sofie Linde tog 30 kilo på, da hun ventede lille Trine. Foto: Aller Media

I bogen fortæller hun også ærligt, hvordan graviditeten ikke bare påvirkede hende psykisk, men også fysisk. I løbet af de ni måneder tog hun 30 kilo på, så vægten til sidst havde rundet 100 kilo.

Sofie Linde husker en ubehagelig episode, hvor hun blev konfronteret med den måde, hun bar sin graviditet på:

- Hver eneste gang jeg vover mig ud på gaden, stopper folk seriøst op og kommenterer på, hvor stor jeg er. Eller hvor meget jeg vralter. Og det er ikke sådan nogle hyggelige kommentarer som 'Hvor er du fin' eller 'Nååårh, hvor ser du sød ud - du må være træt nu?'.

- Jeg synes faktisk, at nogle af kommentarerne er ret grove. Der var en fremmed mand, der råbte 'Kom så, lotte - hyp, hyp'. Jeg kan jo egentlig godt se, at det er meget sjovt. Men jeg kender ham ikke. Så jeg blev faktisk ked af det, da han råbte, skriver Sofie Linde i sin nye bog.

Du kan vinde bogen på SE og HØRs Instagram-profil!

Sofie Linde og ægtemanden Joakim Ingversen afslørede i august sidste år, at der var en lille ny på vej. Og inden den lille pige kom til verden, havde parret også afsløret, hvad hun skulle hedde.

I slutningen af oktober sidste år, da hun medvirkede i radioprogrammet ”Mads & Monopolet på P4”, fortalte Sofie Linde, at den lille ny skulle have navnet Trine. Og det var der en helt særlig årsag til:

- Altså jeg har jo haft navnet parat altid. Hun skal hedde Trine. Jeg har aldrig mødt nogen tarvelige, der hed Trine, fortalte hun med et smil på læben.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sofie-linde1.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Sofie Linde med gemalen Joachim Ingversen. Foto: Aller Media

I "Mads & Monopolet på P4" afslørede den gravide TV-vært også, at hun ikke er den største fan af at gro et lille menneske i maven.

- Når man er gravid, kan man ærligt talt godt føle sig ligesom en chauffør, hvor der er en blaffer, der har hængt ved. Og jeg er en af de få, der bare ikke synes, det er særligt fedt at være gravid. Jeg synes ikke, det er fedt, lød det ærligt fra Sofie Linde.

- Det kan godt være rimelig hårdt og rimelig fucked up at bære et liv, fordi ens hormoner bare kører rundt, og man vågner klokken to om natten og skal have en hotdog, fordi ellers så græder man, tilføjede X Factor-værtinden.

I september 2015 stod Sofie Linde og Joakim Ingversen frem på den røde løber og afslørede, at de var mere end bare gode venner – faktisk havde de været kærester i mere end et halvt år.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171219_pg_x_factor_120.jpg
 Foto: Peter Grosen

Sofie Linde med sin gravide mave. Foto: Aller Media

Inden kærligheden kulminerede med fødslen af parrets datter lod parret sig også gifte på Københavns Rådhus mellem jul og nytår sidste år.

Rådhusbrylluppet kom på tale af rent praktiske årsager, forklarede Sofie Linde efterfølgende, da hun i begyndelsen af januar medvirkede i et nyt afsnit af ”Mads & Monopolet på P4”:

- Planen er jo stadig at holde et stort bryllup, men når man sætter et barn i verden, så er man nødt til at speede nogle af de der praktiske processer op for ligesom at sikre, at in case jeg dør, at Joachim så har ret til at passe det barn. 7-9-13.

Sponsoreret indhold