Nyheder16. marts 2018

Sofie Linde: Jeg ser mærkelig ud

Sofie Linde var fredag aften tilbage på "X Factor"-scenen efter to ugers barsel, fordi babyen lod vente på sig. I aften er hun tilbage på scenen igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sofie_linde_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Efter sidste fredags "X Factor" rundede 28-årige Sofie Linde Ingversen talentshowets backstagerum, før hun blev genforenet med datteren Trine, der blev passet af mormor, moster og Sofies veninde.

Sofie Linde Ingversen er tilbage i X Factor-jobbet, efter at hendes husbond Joakim Ingversen havde styret "X Factor" de to første uger, fordi Sofie ikke fødte til termin.

- Nej, det gjorde jeg sgu ikke. Hun var ikke klar på at komme ud. Men hun var færdigbagt, da hun kom og ekstrem køn, fortalte Linde sidste fredag til SE og HØR og fortsatte:

- Det har hele tiden været planen, at jeg skulle vende tilbage, men det hele afhang af, hvilket barn jeg fik, og hvordan hun havde det. Det er det vigtigste, sagde Sofie.

Den nybagte mor strålede i sin kjole fra designeren Sofie Sol Studio.

- Forfængeligheden er lagt på hylden for mange år siden. Min krop er anderledes, og jeg synes, jeg ser mærkelig ud. Men det handler ikke om min krop, lød det fra "X Factor"-værtinden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/sofie-linde_0.jpg
 Foto: Mikael Rieck)

Sofie Linde (Foto: Mikael Rieck)

I august 2017 skrev Sofie på sin Instagram-profil, at hun og Joakim Ingversen ventede barn.

- Det er ikke kun sovs der gemmer sig under mit tøj for tiden. Vi skal være forældre - boom Tak for en god - men meget anderledes - smukfest i år, skriver TV-darlingen til et billede, hvor hun og Joakim Ingversen står under et skilt med teksten 'Børn på vej'.

Men i begejstringen over den glade udmelding kom hun til at slette opslaget på Instagram, så det kan du ikke se længere.

I stedet postede hun nedenstående opslag:

Mellem jul og nytår kom det frem, at "X Factor"-værten Sofie Linde og Joakim Ingversen var blevet gift.

Læs mere om "X Factor" i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold