Nyheder22. september 2018

Vild rabat: Sofie Linde og Joakim Ingversen sænker atter prisen på deres lejlighed

Værtsparret vil meget gerne af med deres 163 kvadratmeter store lejlighed på Østerbro og sænker nu igen prisen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/zulu_comedy_galla_2018_tsl_20180830_0217.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Sofie Linde, der i dag fylder 29, og Joakim Ingversen, 31, vil virkelig gerne af med deres lejlighed på Østerbro.

I starten af september bekendtgjorde parret, at de havde købt et hus, og det er nok huskøbet, der har gjort, at parret nu er ekstra opsatte af på at komme af med lejligheden, der blev sat til salg i juni.

Efter tre uger satte parret prisen ned med 200.000 kr., og nu er Linde og Ingversen igen ude og give rabat.

Ifølge Boliga Kendte har værtsparret sænket prisen med yderligere 200.000 kr., og dermed er lejlighedens pris blevet justeret med i alt 400.000 kr.

Prisen for den nyrenoverede 163 kvadratmeter store lejlighed på Østerbro lander hermed på 6.398.000 kr.

Ægteparret er ikke de eneste, der må svinge prisøksen. En opgørelse fra Boliga viser, at i august blev næsten hver fjerde lejlighed på Østerbro prisjusteret.

Lejligheden, der også blev vist frem i et afsnit "Kender du typen?", bærer præg af, at parret i februar blev forældre til datteren Trine.

Mellem to af stuerne hænger en vugge, der er fyldt med bamser, og selvom der er kommet en ekstra beboer i lejligheden, har parret bevaret deres walk-in-closet.

Du kan se parrets lejlighed HER.

Blev gift før jul

Sofie Linde og Joakim Ingversen blev gift i december sidste år. De havde valgt, at blive gift ved en lille privat ceremoni på Københavns Rådhus.

I samme måned fortalte Sofie i et interview med Alt for Damerne, hvad der gør hende og Joakim til et godt par.

De to er nemlig meget forskellige, og det gør, at de komplementerer hinanden godt.

- Vi har respekt for hinandens personligheder. Og vi er forskellige i så høj en grad, at vi komplementerer hinanden i stedet for at bekrige hinanden. Der kan godt være dårlig stemning mellem os, men aldrig i længere perioder. Vi har måske en time, der er træls, fortalte Sofie i interviewet.

I interviewet fortalte Sofie også, at hun aldrig har været i et forhold, der har været så godt, som det hun er i med Joakim.

Men faktisk var Joakim alt det, som hun ikke ledte efter.

- Jeg har altid sagt, at min kæreste skulle være fra Jylland, lave noget andet end mig og have brunt hår. Og så møder jeg en lyshåret mand fra Sjælland fyldt med tatoveringer, der laver det samme som mig. Alt det, jeg ikke ville have. Og jeg har aldrig været gladere, fortalte Sofie i interviewet.

Faktisk var det Joakim, der sagde til Sofie, at de skulle være kærester.

- Nu var det Joakim, der aktivt gik ind og sagde: "Hør her moster, vi kan lige så godt bare blive kærester, og ja, du er vild med mig". Hvis han ikke havde været så insisterende, var vi nok aldrig blevet kærester, men det blev vi heldigvis, fortalte Sofie.

Sponsoreret indhold