Se billedet: Sofie Linde viser huset frem

Sofie Linde viser villaen frem på Instagram.

Sofie Linde viser villaen frem på Instagram.

Foto: Peter Grosen

 

"X Factor"-værtinden Sofie Linde og ægtemanden Joakim Ingversen røbede i torsdags til Zulu Comedy Galla 2018, at parret har købt hus.

Men de var meget hemmelighedsfulde omkring den kommende bolig, der skal rumme dem, datteren Trine og deres lille bomuldshund.

På videoen herunder fortæller de lidt mere om huset:

- Det er hyggeligt og godt og i nærheden af en god børnehave og alle andre kedelige parametre, som betyder noget, når man bliver forældre, siger parret.

- Det er et dejligt hus med tag, en have og vinduer, der kan åbnes og lukkes og to døre - der er ikke sparet på noget i den planløsning, siger Sofie Linde muntert og drillende.

Men lørdag var der så lidt ekstra til os, der er nysgerrige efter at vide, hvad parret rykker videre til fra deres nuværende bolig.

Sofie Linde har lagt et foto op på Instagram, hvor hun står i det, der ligner en baghave med datteren Trine på armen og Joakim ved sin side, mens parrets hund er med i baggrunden.

Bag parret troner deres nyindkøbte hus.

Der er tale om et hvidt hus i mindst to plan med sprossede vinduer og døre, sort tag og en altan på førstesalen ud mod haven.

Bamse-far, barsels-mor, baby, bomuldshund og ny bolig ♥️

Et opslag delt af S O F I E L I N D E (@sofielinde1) den

- Bamse-far, barsels-mor, baby, bomuldshund og ny bolig, skriver Sofie Linde i opslaget.

Hendes følgere er begejstrede, og flere af dem påpeger, at parret nu kum mangler en Volvo for at have hele pakken - Villa, Volvo og vovhund.

Hvor huset ligger røber parret ikke.

Det er ellers kun lidt over halvandet år siden, at parret rykkede ind i en 163 kvadratmeter stor lejlighed på Østerbro i København, som parret siden indflytningen har givet den helt store overhaling.

I år kom parrets datter Trine til verden, og nu er det så tid til at rykke videre.

Lejligheden blev sat til salg for et par måneder siden for 6.798.000 kroner, men parret har siden barberet 200.000 kr. af, så den nu kan blive din for 6.598.000 kroner.

Den er endnu ikke blevet solgt, men der er åbent hus i dag søndag, hvis du er interesseret i en lejlighed med "X Factor".

Inden da kan du smugkigge på billeder af lejligheden her.

 

Sofie Linde: - Det krævede mange drinks at blive kærester med Joakim

 
Sofia og Joakim begyndte at kalde sig "kærester" for cirka 3,5 år sidenefter at have været venner i mange år op til, at det blev et egentligt kæresteforhold.
 
- Det krævede rigtig mange drinks - jeg har aldrig tidligere prøvet at blive kæreste med en ven, har Sofie tidligere fortalt.
 
Og i januar sidste år afslørede Sofie, at parret skulle giftes.
 
Det skete da hun i 'Natholdet' indviede værten Anders Breinholt og resten af Danmark i, at parret nu var forlovede.
 
 
Joakim Ingversen havde været på knæ, og Sofie havde sagt 'ja'.
 
- Det var helt klassisk, han havde spurgt min far først, fortæller Sofie.
 
Og Sofies far sagde i første omgang, 'du kan fandeme tro nej', da Ingversen spurgte om datterens hånd, men har ikke protesteret efterfølgende, så det var nok sagt med et glimt i øjet. 
 
Og siden da har parret ikke set sig tilbage og rykker nu som ægtepar og forældre snart ind i deres første hus.
 
Du kan se flere billeder af Sofie Linde og Joakim Ingversen i galleriet herunder:

Sofie Linde og Joakim Ingversen (billeder af dem sammen)

 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close