Nyheder6. januar 2018

Sofie Linde taler ud om bryllup

"X Factor"-værten taler for første gang ud om sit bryllup
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/par_5.jpg
 Foto: Aller Media

Mellem jul og nytår kom det frem, at "X Factor"-værten Sofie Linde og Joakim Ingversen var blevet gift.

Parret, der snart bliver forældre til en pige, lod sig vie på Købehavns Rådhus.

Historien blev bekræftet af Sofie Lindes manager, Line Breinholt.

- Sofie og Joakim bekræfter historien, men har ikke yderligere kommentarer, skrev hun dengang til Ritzau.

Men i lørdagens udgave af "Mads & Monopolet" på P4, løftede den højgravide TV-vært sløret for, hvorfor hun var blevet gift.

- Vi er blevet smedet af praktiske årsager, forklarer Sofie Linde.

- Planen er jo stadig at holde et stort bryllup, men når man sætter et barn i verden, så er man nødt til at speede nogle af de der praktiske processer op for ligesom at sikre, at in case jeg dør, at Joachim så har ret til at passe det barn. 7-9-13, lyder det yderligere.

- Så skal man jo giftes. Der er vildt mange fordele ved det, man betaler også mindre i skat. Det er en verden af farver, siger den nygifte TV-vært.

I lørdagens udgave af "Mads & Monopolet" fortæller Mads Langer også flere detaljer fra juleaften, hvor han friede til sin kæreste.

- Jeg var nede på knæ juleaften lige før middagen gik i gang, fortæller Mads Langer.

- Jeg havde først ringet til min storesøster, som skulle holde juleaften og ligesom informeret hende om det. Vi talte lidt frem og tilbage om, hvad vi kunne gøre. For det skulle ske tidligt på aftenen, så man ligesom kunne gå glæde sig over det længe. Det skulle ikke ske midt i julegaveræset, fortæller den nyforlovede stjerne.

Han overvejede at gøre det inden risalamanden skulle serveres.

- Jeg havde faktisk tænkt på, hun skulle have mandlen fikset, og så når min lille nevø kom med mandelgaven, så var det ringen, og så skulle jeg sidde klar, fortæller den talentfulde sanger om sine overvejelser.

Mads Langer besluttede sig dog at fri inden julemiddagen.

- Min far sagde, nu skal vi have et gruppebillede. Så var der stille, og så var jeg klar, fortæller sangeren om øjeblikket, hvor han faldt på knæ.

- Hun begyndte bare at græde. Jeg satte mig ned, og så begyndte hun at græde. Hun hørte overhovedet ikke, hvad jeg sagde, men hun sagde ja, jubler Langer.

I programmet fortæller Mads Steffensen også, at det var hans kone, der i sin tid friede til ham.

Sponsoreret indhold