Se lille Trine: Sofie Linde har født

Sofie Linde

Sofie Linde

(Foto: All Over Press)

Skønne Sofie Linde får i den grad nok at se til den kommende tid.

Den 28-årige X Factor-værtinde skal således både passe job som X Factor-værtinde og nybagt mor – for den smilende og sympatiske TV-værtinde er netop blevet mor for første gang.

Sofie Linde har selv afsløret den søde nyhed på sin Instagram-profil.

- Og så kom Trine, skriver Sofie til et billede af den lille ny.

Den kønne TV-vært afslører ikke, hvilken dato den lille ny kom til verden. 

Joakim Ingversen har endnu ikke selv lagt et billede op af lille Trine, men mon ikke at han er en stolt far og ægtemand i disse dage?

Artiklen fortsætter efter billedet

Og så kom Trine

A post shared by S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on

Selv om hun nu får travlt med bleskift og babygråd, er planen også, at hun skal stå på scenen, når X Factor liveshows går i gang på fredag(DR har efterfølgende meldt ud, at Sofie ikke bliver klar til fredagens live-show, red.). 

Sofie Linde og ægtemanden Joakim Ingversen afslørede i august sidste år, at der var en lille ny på vej. Og inden den lille pige kom til verden, havde parret også afsløret, hvad hun skulle hedde.

I slutningen af oktober, da hun medvirkede i radioprogrammet ”Mads & Monopolet på P4”, fortalte Sofie Linde, at den lille ny skulle have navnet Trine. Og det var der en helt særlig årsag til:

- Altså jeg har jo haft navnet parat altid. Hun skal hedde Trine. Jeg har aldrig mødt nogen tarvelige, der hed Trine, fortalte hun med et smil på læben.

sofie linde

Sofie Linde med gemalen Joachim Ingversen. Foto: All Over Press

I "Mads & Monopolet på P4" afslørede den gravide TV-vært også, at hun ikke er den største fan af at gro et lille menneske i maven.

- Når man er gravid, kan man ærligt talt godt føle sig ligesom en chauffør, hvor der er en blaffer, der har hængt ved. Og jeg er en af de få, der bare ikke synes, det er særligt fedt at være gravid. Jeg synes ikke, det er fedt, lød det ærligt fra Sofie Linde.

- Det kan godt være rimelig hårdt og rimelig fucked up at bære et liv, fordi ens hormoner bare kører rundt, og man vågner klokken to om natten og skal have en hotdog, fordi ellers så græder man, tilføjede X Factor-værtinden.

I september 2015 stod Sofie Linde og Joakim Ingversen frem på den røde løber og afslørede, at de var mere end bare gode venner – faktisk havde de været kærester i mere end et halvt år.

Sofie Linde med sin gravide mave. Foto: All Over Press

Inden kærligheden kulminerede med fødslen af parrets datter lod parret sig også gifte på Københavns Rådhus mellem jul og nytår. Rådhusbrylluppet kom på tale af rent praktiske årsager, forklarede Sofie Linde efterfølgende, da hun i begyndelsen af januar medvirkede i et nyt afsnit af ”Mads & Monopolet på P4”:

- Planen er jo stadig at holde et stort bryllup, men når man sætter et barn i verden, så er man nødt til at speede nogle af de der praktiske processer op for ligesom at sikre, at in case jeg dør, at Joachim så har ret til at passe det barn. 7-9-13.

Se billeder af Sofie Linde og Joakim Ingversen i galleriet herunder:

Sofie Linde og Joakim Ingversen (billeder af dem sammen)

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close