Nyheder29. oktober 2017

Sofie Linde afslører datters navn

Sofie Linde føder om få måneder, og navnet er allerede klar, afslører "X Factor"-værten
https://imgix.seoghoer.dk/sofie-linde.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Sofie Linde venter sit og Joachim Ingversens første barn, og få måneder før termin kan "X Factor"-værten så afsløre, hvad deres kommende datter skal hedde.

Det gjorde TV-værten, da hun i går var en del af "monopolet" i P4-programmet "Mads og Monopolet" med sangeren Mads Langer og skuespilleren Nikolaj Kopernikus.

- Altså jeg har jo haft navnet parat altid. Hun skal hedde Trine, afslørede Linde ifølge BT i radioprogrammet.

Den vordende mor begrundede navnevalget med noget helt bestemt.

- Jeg har aldrig mødt nogen tarvelige, der hed Trine, slår hun fast.

I august annoncerede Sofie Linde, 28, at hun og DR-kollegaen Joakim Ingversen, 30, skulle være forældre, og selv om graviditeten ikke var planlagt, så ser parret frem til at tage mod den lille ny i starten af det nye år.

Tidligere på måneden afslørede Sofie Linde over for SE og HØR, at parret skulle have en pige, der ifølge moderen selv når at komme til verden inden hendes værtstjans i "X Factor" skydes igang.

I "Mads og Monopolet" afslørede den gravide TV-vært også, at hun ikke er den største fan af at gro et lille menneske i maven.

- Når man er gravid, kan man ærligt talt godt føle sig ligesom en chauffør, hvor der er en blaffer, der har hængt ved. Og jeg er en af de få, der bare ikke synes, det er særligt fedt at være gravid. Jeg synes ikke, det er fedt, lød det ærligt fra Sofie Linde.

- Det kan godt være rimelig hårdt og rimelig fucked up at bære et liv, fordi ens hormoner bare kører rundt, og man vågner klokken to om natten og skal have en hotdog, fordi ellers så græder man, tilføjede Linde.

I september 2015 stod Sofie Linde og Joakim Ingversen frem på den røde løber og afslørede, at de var mere end bare gode venner – faktisk havde de været kærester i mere end et halvt år, afslørede Sofie Linde bagefter i et interview med ALT for Damerne.

Her fortalte hun også, hvordan hun og Joakim Ingversen blev kærester.

- Joakim og jeg har været gode venner i rigtig mange år. Så det her forhold kom bag på os begge, egentlig. Der var rigtig mange drinks involveret. Og ja, så skete det bare. Jeg har aldrig prøvet at blive kærester med en bedste ven før, fortalte Sofie Linde i interviewet.

I februar kom det frem, at Joakim Ingversen havde friet til Sofie Linde, men at hun noget utraditionelt ikke havde fået nogen ring.

I galleriet kan du se flere billeder af Sofie Linde og Joakim Ingversen.

Sofie Linde og Joakim Ingversen (billeder af dem sammen)

Sponsoreret indhold