Tilbageblik: Guld-Harald dør, gravid Geggo og politimand hyldes

(Foto: All Over, Thomas Laursen, Privat)

År 2015 går på hæld, og det er tid til at se tilbage på et år, der har været fyldt med både overraskende, chokerende, sørgelige og glædelige kendis-historier.

SE og HØR genfortæller nogle af de største historier fra året, der gik. 

Over fire dage vil vi derfor hver dag bringe en artikel med de kendis-historier, som vi talte om i årets løb.

Dette er den anden artikel i serien.

Guld-Harald sammen med sin kone. Foto: All Over

Danmark mister sin Guld-Harald

Danmark mistede i 2015 en af sine største fodboldspillere gennem tiden. Efter at have kæmpet mod prostatakræft i flere år, sov Guld-Harald Nielsen stille ind i sit hjem i Charlottenlund 11. august med sin kære hustru Rudi ved sin side.

1959 debuterede Harald på det danske landshold i en alder af blot 17 år, og i 1961 kom han til Bologna, hvor han blev italiensk mester i 1964 og serie A-topscorer i både 1963 og 1964. Efter seks sæsoner i Bologna skiftede Harald i 1967 til Inter for en overgangssum på en halv milliard italienske lire (ca. 6 mio. kr.), hvilket gjorde ham til den tids dyreste fodboldspiller i verden. Harald nåede også at spille for Napoli og Sampdoria. I alt blev det til 14 landskampe og 15 mål. Harald var en af Danmarks bedste angribere gennem tiderne, og han er også blevet optaget i den eftertragtede Hall of Fame.

Privat var Guld-Harald gift med sin elskede kone Rudi, og sammen fik de børnene Heidi og Henrik.

Guld-Harald blev begravet 24. august fra Skovshoved Kirke nord for København.

Læs eller genlæs SE og HØRs portræt af Guld-Harald her. 

 

Jesper Vollmer støttede sig til sin stok, da han kom til premieren på "My Lady"-musicalen i Aarhus i foråret. Foto: Thomas Laursen

Annette Heicks mand brækker nakken

Det skulle have været en hyggelig familieferie i Thailand for Annette Heick, hendes mand Jesper Vollmer og deres to børn. Men onsdag den 21. januar brækkede han nakken i en voldsom badeulykke.

Jesper Vollmer, der til daglig arbejder som køkkenchef hos Kongehuset, blev slået ned af en bølge og ramte sandbunden så uheldigt, at han brækkede nakken. Jesper Vollmer kunne takke en tililende læge for, at han ikke mistede førligheden.

Straks efter ulykken gennemgik Jesper Vollmer en timelang operation på et hospital i Thailand, og da han kom tilbage til Danmark, ventede der ham også et langvarigt genoptræningsforløb. I slutningen af marts – to måneder efter ulykken – kom Jesper Vollmer så gående offentligt for første gang. Det skete, da han gæstede premieren på "My Fair Lady" på Aarhus Teater.

I dag er Jesper Vollmer kommet sig helt over ulykken. Du kan se eller gense videoen, hvor Jesper Vollmer kommer gående til premieren her. 

 

Det er dette billede, der har fået kvinderne til at gå amok på nettet. De synes nemlig, at politibetjenten er for lækker. Foto: Scanpix

Det var dette billede, der fik tusindvis af kvinder til at blive bløde i knæene. Foto: Scanpix

Billede af flygtning og politimand går viralt

2015 blev i sandhed året, hvor flygtningedebatten rasede i Danmark. Tusindvis af flygtninge krydsede den danske grænse, og medierne flød over med billeder af grædende mænd, kvinder og børn – og billeder af en dansker, der har spyttet på dem.

Men ét billede fik smilene frem – og ikke blot herhjemme, men over hele verden. Og billedet gjorde tilmed tusindvis af kvinder verden over bløde i knæene.

Billedet viser en dansk betjent, der leger med en syrisk flygtning under en af pauserne på vandringen på motorvejen ved Padborg. Her fik betjenten flere gange den lille pige til at grine og glemme alt om den krig og det kaos, hun var flygtet fra.

Men det var ikke blot på grund af hans omsorgsfulde væsen, at den danske betjent blev hyldet både herhjemme og i udlandet.

Næh... kvinder over hele verden hyldede hans udseende, kaldte ham ”drønlækker” og proklamerede, at de ville giftes med ham. Og det kan vi sådan set godt forstå – for han er dæleme også dejlig at se på!

Du kan læse eller genlæse historien her – og ikke mindst gense de skønne billeder.

 

Geggo og Cengiz er blevet forældre.

Geggo sammen med sin kæreste Cengiz. Foto: Thomas Laursen

Geggo afslører, at hun er gravid

2015 blev året, hvor én af Bryggens mest kendte beboere – Stephanie ’Geggo’ – kunne afsløre, at der er en lille ny Brygge-beboer på vej.

21. juli fortalte hun således til SE og HØR, at hun venter sit og kæresten Cengiz Salvaris første barn.

- Alt var i den skønneste orden, lød den glade melding fra Geggo, der netop havde været til nakkefoldsscanning.

Scanningen viste et lille bankende hjerte inde i Stephanies mave, og den 25-årige Bryggen-babe havde god grund til at juble ekstra over den vellykkede scanning. Hun mistede nemlig et ufødt barn i februar.

– Vi troede, vi skulle til en almindelig hyggescanning og se hjerteblink, og om det hele var, som det skulle være. Men beskeden var, at hjertet ikke længere slog. Det var en ”missed abortion” simpelthen. Fosteret havde været dødt i en uge, har Stephanie tidligere fortalt til SE og HØR.

Oplevelsen var hård for Geggo og hendes kæreste Cengiz Salvari. De var ulykkelige over den triste besked, men da de havde brugt et par dage på at bearbejde sorgen, var de ikke i tvivl om, at de var mere end klar til at få et ønskebarn.

Og dét barn ser altså verden i begyndelsen af året. Det er en lille prinsesse, som parret venter. Her kan du læse SE og HØRs interview med Geggo.

 

Lille Miv i hospitalssengen. Foto: Privat

Hele Danmark kæmpede for lille Miv

2015 blev også året, hvor det meste af Danmark lærte lille Magnus ’Miv’ at kende. Den tapre fyr kæmpede mod en ondsindet kræftsvulst i hjernen, og det meste af Danmark kæmpede med ham. Det strømmede således ind med tusindvis af kroner til Miv og hans familie – meningen var, at de mange penge skulle bruges på en alternativ behandling hos spanske læger i Malaga.

2. marts rejste Miv af sted på den vigtigste rejse i sit liv, men selvom den lille dreng kæmpede bravt, var sygdommen for fremskreden.

Natten til torsdag den 5. marts – altså blot få dage efter, at han nåede Spanien – sov lille Miv ind omgivet af sin familie. Miv blev blot otte år gammel.

Det strømmede straks ind med varmende ord fra fremmede, der alle havde fulgt Mivs kamp på hans Facebook-side.

- Min dybeste kærlighed til jer. I kæmpede. Magnus kæmpede. Han var en meget smuk og utroligt sej dreng. I var lige så. I gav ALT hvad I havde. I råbte om hjælp til offentligheden. Hvilket jeg i den grad forstår så dybt og inderligt. På alle måder, skrev én således på Facebook-siden.

- Hvil i fred lille fyr Hvor er det uretfærdigt. Tusind tanker til hele din familie og alle det stod dig nær, skrev en anden.

Onsdag den 27. maj blev Miv begravet ved en privat ceremoni i Lyngby.

Der blev indsamlet svimlende 1,6 millioner kroner, og de overskydende penge blev sidenhen doneret til velgørende formål.

Her kan du læse, hvad de mange penge gik til.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close