Stephanie ”Geggo” Karma

Geggo har hørt alverdens råd, siden hun fortalte, hun var gravid. Foto: All Over

Geggo har hørt alverdens råd, siden hun fortalte, hun var gravid. Foto: All Over

Foto: All Over Press

Stephanie Kessler, Geggo, Stephanie Karma. Bryggen-pigen er kendt under mange navne, men hun blev af mor Linse navngivet Stephanie Kim Christiansen. I 2013 gik hun til numerolog og fastsatte selv sit navn til at være Stephanie Karma Hope Kristiansen. Et navn hun så senere ændrede til Stephanie Karma Christiansen. Efter hun i 2019 blev gift med Cengiz Salvarli lyder hendes fulde navn Stephanie Karma Salvarli, men hun vil nok altid være bedst kendt som Geggo fra "Familien fra Bryggen" ...

Stephanie Kessler, Geggo, Stephanie Karma. Bryggen-pigen er kendt under mange navne, men hun blev af mor Linse navngivet Stephanie Kim Christiansen. I 2013 gik hun til numerolog og fastsatte selv sit navn til nu at være Stephanie Karma Hope Kristiansen. Et navn hun så senere ændrede til Stephanie Karma Christiansen. Dog kalder hun sig selv Stephanie Karma eller nok mest kendt Geggo.

Geggo er opvokset på Islands Brygge sammen med sin mor Linse. Bryggen-pigen blev for alvor danmarkskendt, da hun som en del af en broget cocktail af silikonebryster, hunde, tatoveringer, værtshuse, bokseringe og lebbe-Lone latter tonede frem på TV, som en del af reality-serien ”Familien fra Bryggen”. Siden hen er der blevet brygget hele syv sæsoner med den populære familie, og TV3 fortæller selv, at programmet er et af TV3’s mest sete på kanalen nogensinde.

Hun er også niece til bokserikonet Mikkel Kessler, hvis veltrænede krop, selvom den nok sidder på den mest verdenskendte i Kessler-familien, aldrig kommer til at blive en del af reality-programmet.

Stephanie Karma har haft flere forhold i pressen. Først til Stig Tøftings søn, Nick Tristan Tøfting, som Bryggen-pigen fik en kærlighedstatovering med på åben skærm i programmet reality-programmet. Forholdet endte dog i Sydhavnen, og efterfølgende blev den populære pige kæreste med den tre år ældre bartender Michal, som Geggo havde mødt på den bar, hvor han var bartender. Forholdet fik dog sin dramatiske ende, da Geggo medvirkede i Ekstra Bladets Paparazzi-tv, som fulgte reality-pigen i 24 timer. Her blev den polske kæreste Michal meget fuld og i et voldsomt jalousidrama fyrede den unge bartender en knytnæve efter Geggo’s chef og ramte samtidigt Stephanie. Efter flere forsøg på at redde forholdet droppede reality-pigen Michal. I dag danner Bryggen-pigen par med Cengiz Mads Salvarli, som hun er flyttet sammen med.

- Jeg er forelsket ad helvede til. Jeg har lige købt lejlighed på Bryggen sammen med kæresten. Det er mega optur. Jeg danser rundt på en lyserød sky med elefanter, siger Geggo om Cengiz Mads Salvarli til SE og HØR.

Stephanie Karma Christiansen er dog ikke kun kendt fra tv. Når hun ikke står foran kameraet bruger Bryggen-pigen sin tid i dansestudiet, hvor hun træner i den fleksible kropkunstform poledancing. Geggo har danset hiphop siden hun var helt lille, og det var derfor naturligt for den sexede babe, at hun skiftede hængerøvsbukserne ud med en lang sølvstang. Geggo har også medvirket i flere musikvideoer.

Geggo’s mor Linse er storesøster til Mikkel Kessler. Lenina ”Linse Kessler” Christiansen blev for alvor kendt, da hun i 1999 medvirkede i tv-dokumentaren ”Extrem”, hvor man satte fokus på hendes mere end velvoksne brystparti. Hun blev på daværende tidspunkt kaldt for "Danmarks største bryster". De blev senere opgraderet til ”Skandinaviens største bryster”, da hun fik opereret ikke mindre end 1600 ml i hvert bryst. Men dén æstetiske titel var ikke nok for den barmfagre kvinde. I 2010 fik Linse 2000 ml i hvert bryst, hvilket gav linselusen Nordeuropas største brystparti og svarer til en triple K i bh-størrelse. Linse fik i 2015 sin syvende brystoperation, men for første gang i sit liv har Linse valgt at gå ned i størrelse. Hvor ”små” de to puder er blevet er endnu uvist. Geggo har selv fået lavet en brystforstørrelse, dog ”kun” med 340 ml i hver.

Geggo er opvokset uden sin far. Da Linse som 25-årig blev gravid med sin daværende kæreste, var det et uheld. Linse valgte alligevel at beholde barnet, fordi hun kort forinden allerede havde fået en abort. Geggo’s far Sonny brugte det meste af sin tid på at ryge hash, og kort efter fødslen smed Linse den hash-rygende far på porten. For at beskytte Geggo mod sandheden, fortalte hun ikke om fadderens massive stofmisbrug. Men da Geggo var 11 år, røg han på hospitalet efter en overdosis, der var tæt på at slå ham ihjel. Han fik dog kæmpet sig tilbage til livet, og i dag bor han med sin kone i Thailand, hvor han eftersigende skulle være stoffri.

- Mange, der ser os udefra, vil nok tænke, at jeg er sådan en, det er synd for, fordi min mor har været i fængsel i sammenlagt syv år, og fordi min far, som jeg aldrig har kendt, er stiknarkoman. Jeg kunne da også godt sætte mig ned og græde over det, og måske ligger der nogle traumer i mig, jeg ikke har kendskab til, men jeg er altså ikke typen, der græder over spildt mælk, fortalte Stephanie Karma til Billedbladet i 2011.

Stephanie Karma Salvarli
Geggo
14. april 1990
32 år
Alba Ann Salvarli (datter)
Lenina Christiansen ”Linse Kessler” (mor)
Sonny (far)
Ann Christiansen (mormor)
Mikkel Kessler (onkel)
Michal, Nick Tristan (Stig Tøftings søn)
Cengiz Mads Salvarli
”Familien fra Bryggen”
”Divaer i Junglen”
”Paradise Hotel”
"Et Ton Cash”

Find din favorit kendis her:

Close