Nyheder29. december 2015

Tilbageblik: Jan Fog dør, Kenya fødes og Justin Bieber skrider fra eget show

År 2015 går på hæld, og SE og HØR genfortæller over fire dage nogle af de historier, vi husker bedst fra 2015. I dag kan du blandt andet læse om Jan Fogs dødsfald, om Christiane og Liams brud og om Charlie Sheen, der chokerede det meste af verden, da han afslørede, at han er HIV-smittet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/covernyt.jpg
 Foto: Dan Mariegaard, Thomas Laursen og All Over

År 2015 går på hæld, og det er tid til at se tilbage på et år, der har været fyldt med både overraskende, chokerende, sørgelige og glædelige kendis-historier.

SE og HØR genfortæller nogle af de største historier fra året, der gik.

Over fire dage vil vi derfor hver dag bringe en artikel med de kendis-historier, som vi talte om i årets løb.

Dette er den tredje artikel i serien.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-01115.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Jan Fog blev kun 66 år. Foto: Thomas Laursen

Kendismægleren Jan Fog dør

Det kom som et chok for hele Danmark, da den folkekære kendismægler Jan Fog uventet døde 23. april, blot 66 år gammel.

Liebhavermægleren, som de fleste nok bedst husker fra 'Liebhaverne'-programmerne på TV 2, døde, efter at han udviklede komplikationer efter en stamcelletransfusion.

Jan Fog håbede ellers inderligt, at stamcelletransfusionen ville kurere ham for den "gammelmandsleukæmi", som han havde lidt af i over et år.

- Meningen er, at jeg bliver 100 procent rask, når operationen er overstået, sagde den folkekære kendismægler i et åbenhjertigt interview med SE og HØR i marts.

Men efter operationen, hvor han fik transplanteret dna fra en 25-årig tysk kvinde ind i kroppen, udviklede Jan Fog en virus og endte i koma på Rigshospitalet. Her sov han ind torsdag den 23. april omkring kl. 17:30 blot 66 år gammel.

Venner og familie sagde farvel til Jan Fog i en fyldt Skovshoved Kirke lørdag den 2. maj.

Her holdt præsten en meget personlig tale om Jan Fog. Heri fortalte hun om en vellidt mand, der forstod "at nyde livet i fulde drag" og altid være til stede i nu'et - og aldrig glemme at lytte og være opmærksom på andre. Hun nævnte blandt andet nogle vise ord - sagt netop af Jan Fog:

- Det allervigtigste i livet er at tænke på andre og ikke være egoistisk. Det er ikke sjovt at have en hel masse penge og have køleskabet fyldt op med kaviar og champagne, hvis du ikke har nogen at dele det med. Det havde Jan Fog.

- Han var i den grad et både elsket og favnende menneske, der gav ud af sig selv og investerede i andre mennesker, sagde præsten.

Kirken var - som forventet - helt fyldt i anledningen af Jan Fogs bisættelse, og at kendismægleren var afholdt af mange, kom især til udtryk under selve bisættelsen.

Her havde vennerne således valgt, at der skulle spilles den sang, som vennerne fik lavet i anledningen af hans 60 års fødselsdag seks år tidligere.

Sangen hedder ganske enkelt "Vi Elsker Jan", og i den hylder vennerne Jan Fog "som den bedste ven, vi har".

Læs et portræt af Jan Fog her.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-26227.jpg
 (Foto: All Over)

Mathilde Gøhler sammen med Remee. Foto: All Over

Remee og Mathilde bliver forældre til lille Kenya

22. august kom der en lille beboer til – og de lykkelige forældre hedder Remee og Mathilde Gøhler. Parret mødte hinanden i efteråret 2014, og det var under en rejse til Kenya, at ’X Factor’-dommerens smukke modelkæreste blev gravid.

Da navnet til parrets lille guldklump skulle findes, valgte parret da også at lade sig inspirere af stedet, hvor den lille ny blev undfanget. Deres datter har således fået navnet Kenya.

Læs endnu mere om Remee lige her.

https://imgix.seoghoer.dk/bb-44677.jpg
 (Foto: All Over)

Christiane og Liam, mens de stadig var sammen. Foto: All Over

Liam og Christiane lader sig skille

De blev gift ved et romantisk vinterbryllup i december 2012. Men i 2015 sluttede kærligheden mellem Liam O’Connor og Christiane Schaumburg-Müller. 3. juni meddelte parret således, at de skal skilles.

- Dette er nok det sværeste, jeg nogensinde har skulle skrive. Liam og jeg har efter 7 års kærlighed taget det hårde valg om at gå hver til sit, skrev Christiane på sin Instagram-profil, hvor hun også forklarede, hvorfor kendisparret gik hver til sit.

- Det er jo på ingen måde let at finde ud af, at man på visse områder er uforenlige, når det man helst vil er det modsatte.

- Heldigvis har det for os foregået med den samme respekt og hengivenhed vi har bygget vores forhold på. Og som vi nu også bygger vores dyrebare og fantastiske venskab på. Men hårdt det er det, skrev TV-værtinden, der i december 2012 blev gift med rapperen.

Det var ikke første gang, at Christiane og L.O.C. går hver til sit. I 2009 brød parret også med hinanden – på dét tidspunkt var parret endda forlovet, og bryllupsdatoen var fastsat.

Parret fandt dog hurtigt sammen igen, og i december 2012 blev de gift ved et romantisk vinterbryllup. Men i 2015 brast kærligheden så igen.

Læs, hvordan Christinane takkede for støtten her.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-60544.jpg
 (Foto: All Over)

Janni og Karsten til deres bryllup 9. april. Foto: Dan Mariegaard

Janni og Karstens bryllup

9. april ringede bryllupsklokkerne for Janni og Karsten.

Oprindeligt var det meningen, at parret først ville giftes til sommer, men dagen før det ”pludselige” bryllup afslørede den 69-årige milliardær, at han havde fået konstateret blærekræft - og det var netop også sygdommen, der fik parret til at gifte sig før tid.

Det fortalte Karsten Ree til SE og HØR, der var inviteret med til vielsen på Rudersdal Rådhus:

- Vi har selvfølgelig fremskyndet vielsen, fordi jeg skal gennem en operation, fortalte Karsten Ree til SE og HØR.

Selvom parret ikke nåede at planlægge ret meget bryllup, dukkede Janni op i hvidt, som det hører sig til ved et ægte bryllup. Og det var heller ikke gået hurtigere med at blive gift, end at parret nåede at tegne en ægtepagt. Dermed har Karsten Ree fuldstændig særeje på sin formue.

Efter brylluppet gennemgik Karsten Ree behandling for sin blærekræft. I dag er Karsten Ree kræftfri, men går til kontroller for at se, om kræften er vendt tilbage.

Se eller gense videoer fra bryllupsdagen her.

https://imgix.seoghoer.dk/21.20278465.jpg
 (Foto: All Over)

Justin Bieber optræder. Foto: All Over

Justin Bieber forlader koncert i vrede

2015 har været et begivenhedsrigt år for Justin Bieber – og det hele kulminerede (for mange fans i hvert fald) den 29. oktober.

Her havde tusindvis af norske Beliebers fundet vej til den canadiske sangers koncert i Oslo, men det var ikke meget, som de mange fans fik set til den populære popsanger. For efter blot én sang valgte Justin Bieber at forlade sin egen koncert – i vrede.

Efter at have sunget hittet 'Boyfriend' opdagede sangeren, at der var spildt vand på scenegulvet. Bieber lånte en skjorte af et crewmedlem, så han kunne få det tørret vandet op. Men et par ihærdige teenagepiger blev ved med at hive i skjorten, og det fik Bieber op i det røde felt.

- Stop. Hold op. Hey, hvad har jeg lige sagt til jer?, sagde sangeren, før han pludselig drejede omkring og smed sin mikrofon.

- Jeg spiller ikke denne her koncert, sagde han og stormede ud bagved. I et stykke tid prøvede de fremmødte fans skiftevis at råbe på ham og at synge hans hits for at lokke ham frem igen, men uden held.

Du kan se en vred Justin Bieber forlade scenen her.

https://imgix.seoghoer.dk/18.02106214.jpg
 (Foto: All Over)

Charlie Sheen afslørede i 2015, at han er HIV-smittet og har været det i fire år. Foto: All Over

Charlie Sheen chokerer: - Jeg er HIV-positiv

I november begyndte rygter at svirre over hele verden: En kendt Hollywood-stjerne var HIV-smittet, og han havde tilmed dyrket ubeskyttet sex med flere kvinder.

Den 17. november, tidligt om morgenen, stod hovedpersonen så frem. 50-årige Charlie Sheen kunne fortælle, at han for fire år siden blev testet HIV-positiv.

- Det er et svært ord at sluge. Det vender éns liv op og ned, fortalte Charlie Sheen, da han 17. november gik på direkte TV på 'The Today Show' for at bekræfte de rygter, der svirrede det sidste stykke tid op til afsløringen.

- Jeg er her for at fortælle, at jeg er HIV-positiv. Jeg tror, jeg sætter mig selv fri fra dette her fængsel i dag, tilføjede Charlie Sheen, der også kom ind på den skæbnesvangre dag for fire år siden, hvor hans liv slog en kølbøtte.

- Jeg blev diagnosticeret for fire år siden. Jeg blev hastet til hospitalet, da jeg vågnede i sengen dynget i sved med hovedpine. Jeg troede, det var en hjernetumor. Jeg troede, det var slut, sagde Charlie Sheen.

- Jeg har haft ubeskyttet sex med to, men de var advaret og er nu under kontrol hos min læge, tilføjede Charlie Sheen i sin afsløring på 'The Today Show'.

Læs artiklen, hvor Charlie Sheen erkendte, at han havde dyrket ubeskyttet sex med to her.

Sponsoreret indhold