Glædelige nyheder: Geggo venter barn

Geggo venter en pige og afslører nu et lille hint om datterens navn.

Geggo venter en pige og afslører nu et lille hint om datterens navn.

Foto: Dan Mariegaard

Der er glædelige nyheder på Bryggen. 25-årige Stephanie - også kendt som Geggo - venter nemlig sit første barn.

Det afslører Geggo tirsdag formiddag over for SE og HØR.

- Alt var i den skønneste orden, lyder den glade melding fra Geggo, der tirsdag var til nakkefoldsscanning.

Scanningen viste et lille bankende hjerte inde i Stephanies mave, og den 25-årige Bryggen-babe har god grund til at juble ekstra over den vellykkede scanning. Hun mistede nemlig et ufødt barn i februar i år.

– Vi troede, vi skulle til en almindelig hyggescanning og se hjerteblink, og om det hele var, som det skulle være. Men beskeden var, at hjertet ikke længere slog. Det var en ”missed abortion” simpelthen. Fosteret havde været dødt i en uge, har Stephanie tidligere fortalt til SE og HØR.

Læs ALT om Geggo lige her

Oplevelsen var hård for Geggo og hendes kæreste Cengiz Salvari. De var ulykkelige over den triste besked, men da de havde brugt et par dage på at bearbejde sorgen, var de ikke i tvivl om, at de var mere end klar til at få et ønskebarn.

– Denne oplevelse har faktisk bare gjort os endnu mere sikre, end vi var i forvejen. Cengiz vil have to børn, en dreng og en pige. Og jeg vil have tre, sagde Geggo i marts måned, da hun fortalte om sin mislykkede graviditet.

Og efter tirsdagens scanning ser det ud til, at den drøm er godt på vej til at gå i opfyldelse.

Geggo er nu tre måneder henne med sit første barn, og det betyder, at hun i begyndelsen af det nye år kan holde parrets første kærlighedsbarn i armene.

– Det er sådan, så jeg i øjeblikket nærmest har svært ved at følge med i alt det, der sker i mit liv. Det er de fedeste ting, der sker, og jeg har aldrig været gladere. Det er alt, jeg drømmer om, der sker for mig nu, skriver Geggo på sin blog.

Parret mødte hinanden sidste sommer, da Cengiz arbejder i en slikbutik på Bryggen, og her var Geggo en flittig gæst. Siden da har de to været stormende forelskede, og i april købte de en lejlighed på Bryggen.

Nu kan de så godt begynde at gøre klar til et kærelighedsbarn i deres rede på Bryggen.

Senere i dag vil Geggo selv fortælle mere om sin graviditet på sin blog www.geggosverden.dk.

Vi ønsker tillykke!

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close