Se videoen: Heicks mand kom gående til premiere

Jesper Vollmer ankom gående til premiere fredag aften - dog havde han en krykke som støtte, lige som han også havde medbragt en kørestol

Jesper Vollmer ankom gående til premiere fredag aften - dog havde han en krykke som støtte, lige som han også havde medbragt en kørestol

Foto: Thomas LaursenFor under to måneder siden brækkede Jesper Vollmer nakken, da en voldsom bølge slog ham mod sandbunden på en ferie til Thailand med Annette Heick, deres to sønner og Keld og Hilda Heick.

Jesper Vollmer var milimeter fra at dø ved ulykken, men en australsk læge reddede hans liv, og siden da har Jesper Vollmer kæmpet for at genvinde førligheden.

LÆS OGSÅ: Annette Heicks mand har brækket nakkenJesper Vollmer var nærved at miste førligheden i januar - fredag aften kom han gående til premiere på "My Fair Lady" i Aarhus (Foto: Thomas Laursen)


Og man må sige, at Jesper Vollmer, der til dagligt arbejder som kok hos kongehuset, har knoklet i genoptræningslokalet. Fredag ankom han således gående, da han støttede sin kone, Annette Heick, til premieren på "My Fair Lady" på Aarhus Teater.

Se video med en gående Jesper Vollmer her:


Han havde dog en stok, som han kunne støtte sig til, lige som han havde medbragt en kørestol i tilfælde af, at benene blev trætte. Men han insisterede på at GÅ til Annette Heicks premiere, og sådan blev det også.

- Jeg glæder mig til at se Annette i aften. Normalt er jeg ikke vild med musical, men når Annette stråler, som hun gør, er det helt fantastisk, sagde Jesper Vollmer, inden han knyttede nogle kommentarer om sit genoptræningsforløb.

- Jeg ved ikke, om jeg kommer mig helt, eller om jeg får mén, men de (lægerne, red.) siger, at de aldrig har set én gøre sig hurtige fremskridt, lød det fra en glad og optimistisk Jesper Vollmer.

Han ankom sammen med sine svigerforældre Keld og Hilda Heick og sine børn Eliot og Storm, som også var med i Thailand, da den alvorlige badeulykken fandt sted 21. januar.Kørestolen blev ikke brugt, men den var med i tilfælde af, at Jesper Vollmer fik brug for at hvile sig (Foto: Thomas Laursen)


LÆS OGSÅ: Jesper Vollmer er i bedring

Ulykken skete, da Jesper Vollmer blev slået omkuld af en voldsom bølge. Han slog hovedet mod sandbunden og brækkede nakken i faldet. Han kan takke en australsk læge for, at han ikke mistede livet eller førligheden, for hun var tilfældigvis på stranden, da ulykken skete, og handlede resolut:

Han fik stabiliseret Jesper Vollmer, inden han i al hast blev fragtet til et hospital, hvor han gennemgik en seks timer lang operation. Efterfølgende blev han fløjet til Danmark, hvor han altså nu gennemgår et længere genoptræningsforløb.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close