Nyheder 15. august 2018

Aqua-parret trods skilsmisse: Sammen dag og nat

De gik fra hinanden sidste år – men Lene Nystrøm og Søren Rasted har alligevel tilbragt hele sommeren i hinandens kærlige selskab.
(Foto: Claus Poulsen)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kan godt være, at de sidste år lod sig skille efter næsten 16 års ægteskab – men det betyder bestemt ikke, at der er kold luft mellem 44-årige Lene Nystrøm og 49-årige Søren Rasted.

Tværtimod.

For de to Aqua-stjerner har tilbragt stort set hele denne hedebølgesommer i hinandens varme selskab.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Aqua har sommeren igennem svedt igennem til utallige koncerter. Her er de sammen på Grøn, hvor også deres datter, 13-årige India, var med sine berømte forældre på scenen. (Foto: Dan Mariegaard)

Og her har det hverken skortet på løsslupne latterudbrud, våde natlige udskejelser eller kys og kærlighed på scenen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

”Barbie” og ”Ken” alias Lene Nystrøm og René Dif til en af årets grønne koncerter. Før Søren vandt ”Barbies” hjerte, dannede den labre popsild par med René. (Foto: Dan Mariegaard)

Som en del af Grøn, det tidligere Grøn Koncert, har Aqua-eksparret juli igennem således været på turné rundtom i landet – hvor de også har haft deres 13 år gamle datter India med på scenen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: All Over Press)

Der blev kysset igennem i de tidlige Aqua-dage, da Søren og Lene var stormende nyforelskede. (Foto: All Over Press)

”Vi har det godt sammen”

Derefter gik turen til Sverige, inden Søren og Lene sammen med Aqua-tredjemanden René Dif onsdag den 8. august igen var klar til at fyre den af sammen på dansk jord, da 90’er-succesen gav koncert på Smukfest i Skanderborg.

Og det er ikke kun på scenen, at der er harmoni mellem det tidligere par.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

💕😂 @groenkoncert @aqua.dk

A post shared by Lene (@lenenystrom) on

Det tidligere ægtepar er stadig så tætte, at de gerne viser sig afklædt for hinanden. Det fremgår af en video, som Lene Nystrøm har lagt ud på Instagram fra årets Grøn Koncert. Her ser man hende stå topløs ved siden af Rasted og Dif, som også begge har smidt trøjen. (Foto: Instagram (Lene Nystrøm))

– Nu blev jeg skilt i sommer og har det rigtig godt sammen med min kone – med Lene, fortalte Søren Rasted, da han i foråret gæstede TV2 Charlie-talkshowet ”Hos Hans”.

– Vi har det godt sammen stadig væk. Efter at have været gift i 16 år bliver man revet ud af den normale hverdag, man har haft, og på nogle måder er det også meget sundt – i hvert fald for mig. Jeg synes, det har været meget spændende at anskue mit liv på en anden måde, fordi man lige pludselig får tiden foræret på en ny måde, fortsatte Rasted.

Enige om bruddet

Det var i slutningen af april sidste år, Lene Nystrøm og Søren Rasted annoncerede, at de skulle skilles.

– Min kone Lene og jeg har efter snart 16 års ægteskab valgt at gå hver til sit. Dette gør vi i enighed og med den største respekt til hinanden, skrev Rasted blandt andet på Instagram, hvor han samtidig fortalte, at det var en svær tid for parrets to børn, India og Billy, som dengang var 12 og 11 år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Claus Poulsen)

Lene Nystrøm og Søren Rasted blev gift i 2001 i Blovstrød Kirke, og ægteskabet holdt i knap 16 år. (Foto: Claus Poulsen)

Kort tid efter bruddet satte parret deres 420 kvadratmeter store luksusvilla i Blovstrød til salg for 35 millioner kr.

Men selv om de siden er gået tre millioner kr. ned i pris, har eksparret endnu ikke fundet en køber til deres store landsted.

Som SE og HØR tidligere har beskrevet, har Lene Nystrøm 
siden købt en villa for næsten seks millioner kr. – beliggende blot ti minutters kørsel fra hendes tidligere bolig, hvor hun og Søren før nød hinanden.

Det, som turbusser, backstagerum og landets festivalscener nu danner rammen om.

Sponsoreret indhold