Et år efter skilsmissen: Sådan har Lene og Søren det i dag

Søren Rasted og Lene Nystrøm.

Søren Rasted og Lene Nystrøm.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

I slutningen af april var det et år siden, at et af den danske underholdningsbranches mest stabile par, Søren Rasted og Lene Nystrøm, fortalte, at de skulle skilles.

Nu fortæller Søren så, hvordan han og Lene har det et år efter skilsmissen.

Det gør han i talkshowet "Hos Hans", det skriver Billed-Bladet

- Vi har det godt sammen stadigvæk. Efter at have været gift i 16 år bliver man revet ud af den normale hverdag, man har haft, og på nogle måder det også meget sundt - i hvert fald for mig. jeg synes, det har været meget spændende at anskue mit liv på en anden måde, fordi man lige pludselig får tiden foræret på en ny måde, fortæller Søren Rasted ifølge Billed-Bladet i interviewet med Hans Pilgaard.

Det var den 26. april sidste år, at Søren og Lene annoncerede, at de ikke længere var sammen.

- Min kone Lene og jeg har efter snart 16 års ægteskab valgt at gå hvert til sit. Dette gør vi i enighed og med den største respekt for hinanden, skrev Søren Rasted på Instagram. 

Samme besked blev også lagt på Lene Nystrøms Instagram-profil. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Min mand Søren og jeg har efter snart 16 års ægteskab valgt at gå hvert til sit. Dette gør vi i enighed og med den største respekt til hinanden. Da vi er forældre til 2 børn på 11 og 12 år, beder vi pænt om ro og respekt for situationen, da det især er en svær tid for dem. Beslutningen er det hårdeste vi hver især har måtte tage, men vi gør det med kærlighed til hinanden, og alt det vi har sammen, som udover børn er, venskab, familie, band, osv, som vi vil fortsætte med, og værne om. Det er ingen hemmelighed, at det er lidt underligt at skulle melde det ud på denne måde, men vi vil gerne ha lov at fortælle det selv, og med vores egne ord. Vi ønsker hverandre alt det bedste, for selvom vores ægteskab er slut - vil vi altid elske hinanden højt.

A post shared by Lene (@lenenystrom) on

I maj sidste år fortalte Lene til norsk SE og HØR, at beslutningen om skilsmissen havde været svær at tage

– Det var tungt at tage beslutningen om at skulle skilles. Men det er en beslutning, som vi har taget sammen. Vi fortsætter som gode venner, gode partnere og ikke mindst med hovedfokus på det bedste for børnene. Vi har fortsat stor kærlighed til hinanden og vil altid elske hinanden, fortalte Lene Nystrøm ærligt til norsk SE og HØR.

Søren og Lene har sammen børnene Billy og India på 12 og 13 år. Parret blev gift ved et storstilet bryllup i Blovstrød Kirke tilbage i 2001

Arbejder stadig sammen i AQUA

Aqua, der ud over Søren og Lene bestod af sangskriveren og produceren Claus Norreen samt sangeren René Dif, da det blev dannet i 90'erne, fik det helt store internationale gennembrud med nummeret "Barbie Girl".

Siden hittede de med numre som "Cartoon Heroes" og "Around the world", før gruppen i 2001 blev først opløst og siden gendannet i 2007.

 

Siden skilsmissen har Søren og Lene været på turné med AQUA flere gange, og til sommer vender de igen tilbage til musikscenen i Danmark, når de optræder på Grøn Koncert rundt om i landet

Se billederne fra Søren og Lenes bryllup i 2001 i galleriet herunder

Søren Rasted og Lene Nystrøms bryllup i 2001

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close