Var allerede ved at blive skilt for 8 år siden

Foto: ALLER MEDIA

Søren Rasted og Lene Nystrøm har her til morgen meddelt, at de ikke længere skal være sammen. 

Men det er ikke første gang, at parret har haft problemer i deres mere end 15 år lange ægteskab. 

Allerede for otte år siden var parret nemlig ved at ryge ud i en skilsmisse. Det fortalte Søren i et interview med ALT for Damerne tilbage i 2010.

- For omkring et år siden, følte jeg, at jeg var ved at miste det hele. Min kone, mit ægteskab, min familie, mig selv. Jeg var der ikke for min kone og mine børn, hverken mentalt eller fysisk, men da jeg mærkede, at jeg nåede et nulpunkt, fik jeg taget mig sammen, fortalte Søren i interviewet tilbage i 2010

- Jeg vil ikke sige, at jeg fik stillet stolen for døren, men jeg tror, at hvis ikke jeg havde taget mig alvorligt sammen, så var vores forhold endt, fortalte en ærlig Søren den gang.

Men nu, syv år senere, er ægteskabet mellem de to AQUA-medlemmer altså endegyldigt slut.

- Beslutningen er den hårdeste, vi hver især har måttet tage. Men vi gør det med stor kærlighed til hinanden, og alt det, vi har sammen, som ud over børn er venskab, familie, band, osv., vil vi fortsætte med og værne om, skriver parret i fællesskab.

Søren og Lene blev gift ved et storstilet bryllup i Blovstrød Kirke tilbage i 2001. Allerede i maj samme år havde de dog sagt ja til hinanden ved en ceremoni i Las Vegas. 

Parret har sammen børnene Billy og India på 11 og 12 år.

Se billeder fra Søren og Lenes bryllup i galleriet herunder

Søren Rasted og Lene Nystrøms bryllup i 2001

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close