Nyheder 8. maj 2017

Smukke Lene Nystrøm: Mændene stod i kø

Før brylluppet med Søren Rasted i 2001 tog den norske sexbombe Lene Nystrøm for sig af herrerne
(Foto: All Over)

Efter 16-års ægteskab har de to Aqua-medlemmer, Lene Nystrøm og Søren Rasted, valgt at gå hver til sit.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men 43-årige Lene Nystrøm får nok ingen problemer med at finde en ny mand. Før den smækre sangsild fandt sammen med Søren Rasted, stod mændene nemlig i kø.

"Barbie girl"-sangerinden dannede i 1998 par med en af Norges største internationale musikstjerner, Morten Harket, der slog igennem med sit eget band a-ha med hittet ”Take On Me” i midten af 80’erne. De dannede dog kun par i en kort periode.

Da Aquas succes virkelig begyndte at tage fat, og alle ville helt tæt på bandet, mens de turnerede verden rundt, fik Lene og co. brug for en bodyguard – og den opgave fik den tidligere lejesoldat i Fremmedlegionen Jan Brett Schneider.

Som en vaskeægte Hollywood-film fik Lene og muskelbundtet efterhånden øje for hinanden, og efter nogle måneders kæresteri friede ekssoldaten i slutningen af 1998 til den norske skønhed. Lene svarede ja – men brylluppet blev aldrig til noget.

Nystrøm spenderede meget tid backstage til 'N Sync koncerter, efter at hun mødte ’N Sync-medlemmet Joey Fatone til en popfestival i Rotterdam. Det bekendtskab varede dog ikke længe.

Popsilden har også haft et forhold med det irske boybandmedlem Brian McFadden fra Westlife i 1999.

I år 2000 faldt Lene Nystrøm pladask for den græske playboy Perikles Kallimanopoulis. Den græske filmproducent boede i den engelske hovedstad, og Aquas kvindelige frontfigur fortalte da også, at de havde planer om at flytte sammen.

Efter et halvt år var planerne skrinlagt – og så var banen efterhånden klar til, at Søren Rasted kunne smigre sig ind hos sin senere hustru.

Lene Nystrøm har en gang fortalt til Euroman, at hun har hang til at flirte, hvilket kan forklare, hvorfor Aqua-stjernen har datet så mange på så kort tid.

– Jeg er vældig fysisk og kan godt lide at røre meget, har Lene Nystrøm fortalt.

Og det er faktisk ikke kun mændene, der tiltrækker den flotte Lenes opmærksomhed.

– Selvfølgelig har jeg også været i seng med kvinder. Det er noget, jeg synes, alle kvinder skylder sig selv at prøve, fortalte hun til magasinet.

Læs meget mere om Lene Nystrøm og AQUA-skilsmissen i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold