Nyheder17. september 2018

Mascha Vang "dybt såret": Annette Heick vil ikke sige undskyld

Annette Heick svarer nu igen på Mascha Vang, der føler sig udstillet og dybt såret, efter Heick har omtalt hende i sin klumme i B.T.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/heick-vang-vs2_copy.jpg
 Foto: Thomas Laursen, Mikael Rieck

I weekenden gik bølgerne højt mellem Annette Heick, 46, og Mascha Vang, 39.

Bloggeren følte sig "dybt såret", efter Heick skrev en klumme i B.T., hvor hun brugte Vang og hendes familie som eksempel på skilsmisseforældre, der flytter langt væk fra hinanden.

Den kritik svarede Mascha Vang på med et blogindlæg, og nu tager Annette Heick så til genmæle over for Ekstra Bladet.

Annette Heick understreger, at hun ikke er ude efter Mascha Vang personligt, men blot ønskede at ytre sin generelle holdning om emnet.

- Den (klummen i B.T., red) handler om min familiepolitiske holdning til skilsmisse, og klummer skal for pokker give udtryk for en mening. Derfor undrer det mig, at hun har skrevet det blogindlæg, flere timer efter hun ringede til mig, siger Annette Heick til Ekstra Bladet.

Adspurgt om hun har sagt undskyld, svarer Heick:

- Nej, for jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal undskylde for. Jeg har skrevet en klumme om min holdning til skilsmisse. Det vil jeg på ingen måde undskylde, siger Annette Heick til Ekstra Bladet, der understreger, at hun ikke føler, hun er blevet uvenner med Vang.

- For i min verden er der ikke noget at blive uvenner over. Klummen handler ikke om hende. Men efter jeg har læst hendes blog, kan jeg da blive helt i tvivl, lyder det fra Heick.

Da Mascha Vang, 39, i starten af september meddelte, at hun havde købt hus med sin kæreste og dermed flyttede fra Dragør til Kolding, gav hendes eks og faderen til hendes datter, racerkøreren Nicolas Kiesa udtryk, for sin utilfredshed.

Det gjorde han i kommentarfeltet på Mascha Vangs Instagram med ordene:

- Det er svært at finde mit tillykke med det er frem, men tillykke, og jeg ønsker jer naturligvis alt det bedste, men at min Hollie flytter 200 km væk fra faaaaaar overskygger alt, jeg stadig svært ved et ord finde ord eller sætning, der beskriver min skuffelse, skrev Nicolas Kiesa i en kommentar til Maschas opslag, hvor hun annoncerede sit huskøb.

Den kommentar var faldet Annette Heick for brystet, og det var der kommet en klumme i B.T. ud af.

Under overskriften "Ordene til Mascha Vang gjorde mig så ked af det" skrev den 46-årige TV-vært, sanger og journalist om, hvor trist hun syntes, det var, at Mascha Vang flyttede så langt væk med sin datter.

- Hvorom alting er, så fortæller hans (Nicolas Kiesas, red.) hjertesuk i hvert fald, at han ikke har været taget med på råd, konkluderede Heick blandt andet i sin klumme i B.T.

Men den kritik ville Mascha Vang ikke have på sig, og hun tog derfor til genmæle på sin blog, hvor hun i et indlæg svarede igen på Heicks kritik.

- Han var selvfølgelig ikke glad for situationen, det aller bedste for ham ville jo være, vi blev boende, men han ville ikke sætte sig imod det, og det er jeg meget taknemmelig for, skrev Vang på sin blog, hvor hun afslørede, at hun havde haft sin eks med på råd, både hvad angik valg af hus og skole.

Vang følte sig uretfærdigt udstillet, fordi Heick ikke kendte til hende og Kiesas situation, som de holdt privat.

- Det, der får mig til at sidde i sofaen lige nu og være rigtig forundret og ked af det, er, at Annette skriver et indlæg, der giver et forkert indtryk af en situation, som lige pludselig åbenbart vedkommer alle. En situation og en forhistorie, som hun ikke kender til, slog Vang fast på sin blog.

Klummen berørte Mascha Vang så meget, at hun havde taget kontakt til dens skribent.

- Jeg har for god ordens skyld ringet til Annette. Det gjorde jeg, fordi det, hun skrev, sårede mig dybt, og jeg finder det uretfærdigt at blive skrevet om på den måde, når hun ved, hvor meget det vil fylde i pressen, og hvordan jeg vil blive fremstillet. Det gør mig ked af det, at Annette skriver om mig på den måde, hvor jeg føler mig talt ned til, fortalte hun.

Sponsoreret indhold