Blogger-millionær: Mascha Vangs vilde forretning

2017 gik så godt for Mascha Vang, at hun bevilligede sig selv et udbytte på to millioner kr. Det samme gjorde hun året før.

2017 gik så godt for Mascha Vang, at hun bevilligede sig selv et udbytte på to millioner kr. Det samme gjorde hun året før.

(Foto: Mikael Rieck)

Mascha Vang er bedre end de fleste til at tjene penge.

Den tidligere kosmetologs holdingselskab, der bærer hendes navn, havde ved udgangen af 2017 en formue på knap 5,2 millioner kr.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mascha Vang og Hollie Nolia

Forretningskvinden blev mor til Hollie Nolia, da hun dannede par med racerkøreren Nicolas Kiesa. (Foto: Dan Mariegaard)

Det skyldes dels, at Mascha Vang de senere år har tjent rigtig mange penge på sit blog-univers, dels at en stor del af indtjeningen får lov at blive stående i selskabet.

I 2017 hævede 38-årige Mascha et udbytte på to millioner kr. i anpartsselskabet Mascha Vang, som er et datterselskab til Mascha Vang Holding.

Det første selskab, Mascha Vang ApS, tjener pengene, og holdingselskabet fungerer som sparegris. Indtjeningen i Mascha Vang ApS var i 2017 på næsten tre millioner kr.

Der blev udbetalt løn på trekvart million kroner til firmaets to ansatte – hvoraf Mascha formentlig er den ene.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mascha Vang solgte i slutningen af 2017 Blogly.dk for at få mere tid med datteren Hollie Nolia på fem år. (Foto: Thomas Laursen)

Mascha Vang valgte i slutningen af 2017 at sælge bloguniverset Blogly.dk til konkurrenten Bloggers Delight, men hun skriver fortsat på Blogly.dk – blandt andet om sit liv med kæresten Troels og datteren Hollie Nolia på fem år.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close