Nyheder10. juni 2018

Annette Heicks hårde år

Annette Heick gør status, efter at en række ulykker har ramt hende og familien de senere år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/annette-heick-top-10062018.jpg
 Foto: All Over Press

De har været ramt af både konkrete ulykker, som da hendes mand, Jesper Vollmer, brækkede nakken ved en ulykke under en badeferie i Thailand i 2015, og af økonomisk ulykke med et fugtskadet hus uden forsikringsdækning samt økonomisk fiasko, da de sidste år skabte et madtelt under det årlige Folkemøde på Bornholm, hvor de kunne bespise 1.500 personer pr. dag.

Det skriver hun om i en klumme på bt.dk.

Med afsæt i det "sorte hul" hun og familien befandt sig i for et år siden, gør hun status.

Da det så sortest ud forsøgte hun at lette trykket ved at græde, men hun opdagede, at der ikke var flere tårer tilbage - kun en "inderlig sorg og ked af det-hed, som fyldte det hele".

Heldigvis kan hun nu - i juni 2018 hvor et nyt Folkemøde står for dagen - konstatere, at hun "er i det bedste humør længe".

- For et år siden var vi stadig lagt ned af den ulykke, som gjorde min mand 2/3 invalid i 2015 og som gjorde ham uarbejdsdygtig i forhold til at klare et almindeligt job i restaurationsbranchen, som han kommer fra. På det tidspunkt i 2015 havde vi lige belånt vores hus, alt hvad vi kunne for at have startkapital til vores virksomhed, Rå, som på sigt skulle blive hans nye arbejdsplads, indleder Annette Heick sin klumme.

https://imgix.seoghoer.dk/jesper-vollmer-storm-100620.jpg

Jesper Vollmer, her sammen med parrets ene søn, Storm, må blandt andet bruge stok efter badeulykken i 2015, hvor han brækkede nakken. (Foto: All Over Press)

- For halvandet år siden dukkede nye problemer så op. Vores hus viste sig at have en enorm fugtskade, som skulle koste mere end en halv million kroner at reparere, uden at forsikringen dækkede. Skulle vi redde økonomien, ville det være en god idé at bebygge en anden grund, vi ejede for at få hevet nogle penge hjem ved et efterfølgende salg, fortsætter hun.
- I dag for et år siden stod jeg samtidig med et folkemøde på Bornholm foran mig. Vi satsede og udvidede forretningen og hyrede 25 ekstra mand ind. Det blev en publikumsmæssig succes, men en kæmpe økonomisk fiasko, skriver hun om det madtelt, de etablerede, hvor de kunne bespise 1.500 mennesker pr. dag. - Faktum er, at jeg i dag for et år siden stod med livet i hænderne. Jeg havde en bolig, der var skrællet ned, fordi alle vægge skulle renoveres. Jeg havde et byggeri i baghaven, som var knald eller fald. Jeg havde en forretning, hvor uhyggeligt meget var på spil. Jeg havde en mand, der stadig ikke var helt på toppen (oveni købet havde han netop begravet sin elskede barndomsven, der blev skudt ned helt tilfældigt af en gal mand). Hændelsen Annette Heick sigter til drejer sig om drabet på den 43-årige hundefører hos Københavns Vestegns Politi, Jesper Jul, der blev skuddræbt i december 2016 foran politigården i Albertslund.
Jesper Jul var barndomsven med Jesper Vollmer, og Annette Heick fortalte kort efter betjentens død om den store sorg, der havde ramt familien. - De var som brødre! Han var Jespers allernærmeste ven, sagde Annette Heick ved den lejlighed og fortsatte grådkvalt: - Det er simpelthen så ubegribeligt tragisk. Han var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.
Jesper Juls morder blev siden idømt tidsubestemt forvaring for drabet på den 43-årige betjent, der efterlod sig sin forlovede og to børn fra et tidligere forhold. Selv om Jesper Vollmer aldrig kommer sig helt over badeulykken og aldrig bliver fri for det handicap, han pådrog sig ved ulykken, er Annette Heick den dag i dag positiv og ser med mildere øjne på tilværelsen end for et år siden.

Annette Heick: - Godt gået!

- Det gode budskab i dag er: Det gik. Alt sammen. Og netop i dag er jeg gladere, end jeg har været i flere år, skriver hun for at fortælle andre, der har ramt bunden, at det kan blive bedre - "det tager bare tid".
https://imgix.seoghoer.dk/annette-heick-10062018.jpg

Annette Heick og hendes mand Jesper Vollmer på et foto taget før badeulykken vendte op og ned på deres tilværelse. (Foto: All Over Press)

Jesper Vollmer skal i efteråret gennem en operation, der gerne skulle gøre tilværelsen lettere for ham, Parret har fået solgt begge deres huse, og forretningen "Rå" er så småt begyndt at give et beskedent overskud.
Hun afslutter klummen med at give sig selv et klap på skulderen. - Der er folk, der er begyndt at sige: Det er dejligt, I har været så heldige. Jeg har det lidt hårdt med at synes, vores historie handler om held. Vi kunne have siddet forgældede tilbage og været afhængige af en invalidepension. Vi havde ingen penge på kistebunden. Det kan godt være, det er meget udansk, men lige her vil jeg egentlig godt klappe mig selv og min mand på skulderen og sige: Godt gået!, skriver Annette Heick. Du kan læse hele hendes klumme her. Galleri - Annette Heick:

Annette Heick, februar 2017

Sponsoreret indhold