Nicolas Kiesa trist over, at Mascha og Hollie Nolia flytter til Jylland

Mascha Vang og hendes jagerpilot, Troels Krohn Dehli har købt hus sammen i Kolding.

Mascha Vang og hendes jagerpilot, Troels Krohn Dehli har købt hus sammen i Kolding.

Foto: Thomas Laursen

 

Bloggeren Mascha Vang fortæller glædesstrålende på sin blog i dag, at hun og kæresten, jagerpiloten Troels Krohn Dehli har købt hus i Kolding.

Mascha Vang og hendes jagerpilot kommer til at brede sig på 316 kvadratmeter hus og en have på knap 1.600 kvadratmeter - og de var slet ikke i tvivl om, at huset skulle væres deres, da de så det. 

- Det er et helt unikt hus og netop med den der Villa Villekulla-finurlighed, jeg ikke kan stå for, skriver Mascha Vang på sin blog om sit nye hus, hvor hun også viser et par billeder frem af det nye domæne. 

Mascha og Troels fortalte om planerne om at købe hus i Kolding i torsdags til Zulu Comedy Galla, men der havde de allerede skrevet under på salgsaftalen: 

 

Gennemgår man huse i den størrelsesorden, der for nylig har været til salg i Kolding, tyder det på, at Mascha Vang og hendes jagerpilot har lagt knap 6,5 mio. kr. for boligdrømmen. 

Bloggeren afslører, at Troels og hans to børn og Mascha og datteren Hollie Nolia flytter ind i huset 1. december.

På Instagram har Mascha lagt et opslag ud med parrets signaturer på salgsaftalen, der blev underskrevet mandag i sidste uge.

Opslaget har fået 11.000 likes og små 300 kommentarer.

Og blandt de mange lykønskninger er der også en kommentar fra Hollie Nolias far, racerkøreren Nicolas Kiesa.

Og selv om han ønsker tillykke, er han langt fra begejstret over, at datteren Hollie Nolia nu rykker fra Dragør til Kolding.

- Det er svært at finde mit tillykke med det er frem, men tillykke og jeg ønsker jer naturligvis alt det bedste, men at min Hollie flytter 200 km væk fra faaaaaar, overskygger alt, jeg stadig svært ved et ord finde ord, eller sætning der beskriver min skuffelse, skriver Nicolas Kiesa i en kommentar til Maschas opslag.

Han afslutter opslaget med hashtagget "endnuenmavepusterpålivetsvej", så ingen skal være i tvivl om, hvordan han, der bor i Bjæverskov vest for Køge, har det med den betragteligt øgede afstand til datteren.

SE og HØR har kontaktet Nicolas Kiesa, der ikke har lyst til at uddybe kommentaren.

Adspurgt om flytningen til Kolding betyder, at han kommer til at se mindre til datteren svarer han "nej".


Nicolas Kiesa og Mascha sammen med Hollie Nolia til gallapremiere i Cirkus Arena i 2015 to år efter parrets brud. (Foto: Mikael Rieck)

 

Flere af Maschas følgere udtrykker sympati med Nicolas Kiesa, men håber samtidig, at han og Mascha lander flytningen til Kolding fornuftigt trods en øget afstand mellem far og datter, der betyder, at man ikke lige kan kigge forbi eller have et par timers samvær med datteren 

- puha, shit det må være hårdt... mig og min ex har en aftale om, at vi ikke flytter udenfor kommunegrænsen... for vores søns skyld... håber i finder nogle gode løsninger, skriver en af Maschas følgere.
 
- Så forståeligt og det er en pris skilsmissebørn betaler for forældrenes kærlighed. Håber virkelig i finder en løsning så Hollie og dig får en masse samværd på tros af afstanden. Hun vil også savne sin far, skriver en anden.
 
- Selvom jeg er glad på mashas vegne så forstår jeg godt at du føler en masse triste følelser over hvad der venter forude! Jeg håber i finder jeres plads i det, for det har jeg altid beundret ved jer som forældre til Hollie. Uanset hvad vil du altid være en vigtig del af Hollie og det er tydeligt at hun elsker sin far ubetinget, skriver en tredje.
 
 
SE og HØR har kontaktet Mascha Vang for at høre, om hun har en kommentar til Nicolas Kiesas skuffelse over, at Hollie Nolia flytter så langt væk fra sin far, men det har ikke været muligt at få bloggeren i tale.

Her fortalte de, hvad det var, de var faldet for ved hinanden. 

- Jeg synes jo, at han er sød og sjov, dejlig at være sammen med, og så er han pisselækker, fortalte Mascha med et grin.
 
Og Troels var heller ikke bleg for at komme med rosende ord om sin nye kæreste.
 
- Hun har en fantastisk humor, og hun er superskøn. Vi har det rigtigt sjovt sammen, fortalte han. 
 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close