Nyheder5. september 2018

Mascha Vang og kæresten har købt hus

Bloggerbaben rykker til Kolding for at bo sammen med sin jagerpilot
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/zulu_comedy_galla_2018_tsl_20180830_0108.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Mascha Vang, 39, og kæresten Troels har lige taget et stort skridt i deres parforhold.

Parret har netop købt et hus sammen i Kolding. Det afslører Vang selv på sin blog.

Mascha Vang og hendes jagerpilot kommer til at brede sig på 316 kvadratmeter hus og en have på knap 1600 kvadratmeter - og de var slet ikke i tvivl om, at huset skulle væres deres, da de så det.

- Det er et helt unikt hus og netop med den der Villa Villekulla-finurlighed, jeg ikke kan stå for, skriver Mascha Vang på sin blog om sit nye hus, hvor hun også viser et par billeder frem af det nye domæne.

Gennemgår man huse i den størrelsesorden, der for nylig har været til salg i Kolding, tyder det på, at Mascha Vang og hendes jagerpilot har lagt knap 6,5 mio. kr. for boligdrømmen.

Bloggeren afslører, at de flytter ind i huset 1. december, og de er allerede budt varmt velkommen i den jyske by.

- Selv Koldings borgmester har skrevet en sød mail, efter han har læst om mine flyttetanker i pressen, at han byder os pænt velkommen og tilbyder en rundvisning i byen, fortæller Vang på sin blog.

Artiklen fortsætter under billedet.

Da SE og HØR i sidste uge mødte parret på den røde løber til Zulu Comedy Galla, løftede hun sløret for sine flytteplaner.

Det var i april, at Mascha Vang for første gang viste sin nye kæreste frem.

Siden har forholdet til Troels udviklet sig, og nu var parret altså klar til at flytte sammen.

Det krævede dog, at Mascha flyttede til Jylland, men det gjorde hende ikke så meget, fortalte hun til SE og HØR, da der i sidste uge var Zulu Comedy Galla.

- Hvis det er for at være sammen med ham, så er jeg jo nok nødt til det, sagde hun på den røde løber.
Det forelskede par afslørede også, hvordan deres nye, fælles hjem skulle være. - Jo større, jo bedre. Det skal være hyggeligt, det skal være charmerende og der skal være plads til tre børn, en kat og så os, fortalte Mascha. Hun har de sidste par år boet i et hus i Dragør, og der har ikke været nogen tvivl om, at hun har været glad for at bo der. - Jeg er så glad for det. Det er så hyggeligt, det er så dejligt, og jeg er så glad for det. Men det er der jo ikke noget at gøre ved, sagde bloggeren. Selvom parret altså nu er på vej til at flytte sammen, så er det ikke det samme som, at de skal til at have fælles børn. - Nej, det er ikke lige planen. Vi har så rigeligt, fortalte. Mascha. Se interviewet med Mascha og Troels herunder: Artiklen fortsætter efter interviewet

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

SE og HØR mødte første gang parret i foråret, da de ankom på den røde løber ved Danish Beauty Awards.

Her fortalte de, hvad det var, de var faldet for ved hinanden.

- Jeg synes jo, at han er sød og sjov, dejlig at være sammen med, og så er han pisselækker, fortalte Mascha med et grin. Og Troels var heller ikke bleg for at komme med rosende ord om sin nye kæreste. - Hun har en fantastisk humor, og hun er superskøn. Vi har det rigtigt sjovt sammen, fortalte han.

Sponsoreret indhold