Annette Heick langer ud efter Mascha Vang: Dybt såret

Mascha Vang føler sig hængt ud af Annette Heick.

Mascha Vang føler sig hængt ud af Annette Heick.

Foto: Thomas Laursen

Da Mascha Vang, 39, i starten af september meddelte, at hun havde købt hus med sin kæreste og dermed flyttede fra Dragør til Kolding, gav hendes eks og faderen til hendes datter, racerkøreren Nicolas Kiesa udtryk, for sin utilfredshed

 

Det gjorde han i kommentarfeltet på Mascha Vangs Instagram med ordene: 

- Det er svært at finde mit tillykke med det er frem, men tillykke, og jeg ønsker jer naturligvis alt det bedste, men at min Hollie flytter 200 km væk fra faaaaaar overskygger alt, jeg stadig svært ved et ord finde ord eller sætning, der beskriver min skuffelse, skrev Nicolas Kiesa i en kommentar til Maschas opslag, hvor hun annoncerede sit huskøb. 

Den kommentar er faldet Annette Heick for brystet, og det er der kommet en klumme i B.T. ud af

Under overskriften "Ordene til Mascha Vang gjorde mig så ked af det" skriver den 46-årige TV-vært, sanger og journalist om, hvor trist hun synes, det er, at Mascha Vang flytter så langt væk med sin datter. 

- Hvorom alting er, så fortæller hans (Nicolas Kiesas, red.) hjertesuk i hvert fald, at han ikke har været taget med på råd, konkluderer Heick blandt andet i sin klumme i B.T.

Men den kritik vil Mascha Vang ikke have på sig, og hun tager derfor til genmæle på sin blog, hvor hun i et indlæg svarer igen på Heicks kritik. 

- Han var selvfølgelig ikke glad for situationen, det aller bedste for ham ville jo være, vi blev boende, men han ville ikke sætte sig imod det, og det er jeg meget taknemmelig for, skriver Vang på sin blog, hvor hun afslører, at hun har haft sin eks med på råd, både hvad angår valg af hus og skole. 

Vang føler sig uretfærdigt udstillet, fordi Heick ikke kender til hende og Kiesas situation, som de holder privat.

- Det, der får mig til at sidde i sofaen lige nu og være rigtig forundret og ked af det, er, at Annette skriver et indlæg, der giver et forkert indtryk af en situation, som lige pludselig åbenbart vedkommer alle. En situation og en forhistorie, som hun ikke kender til, slår Vang fast på sin blog

Klummen har berørt Mascha Vang så meget, at hun har taget kontakt til dens skribent.

- Jeg har for god ordens skyld ringet til Annette. Det gjorde jeg, fordi det, hun skrev, sårede mig dybt, og jeg finder det uretfærdigt at blive skrevet om på den måde, når hun ved, hvor meget det vil fylde i pressen, og hvordan jeg vil blive fremstillet. Det gør mig ked af det, at Annette skriver om mig på den måde, hvor jeg føler mig talt ned til, fortæller hun.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close