Mascha Vang

Foto: All Over Press

Mascha Vang tænkte kun på én ting, da hun var barn og boede i en lille by i nærheden af Aalborg i Nordjylland - nemlig at slippe væk...

TV Danmark-seere kunne I starten af det nye årtusinde nyde synes af en jysk, 21-årig blondine ved navn Marianne I realityprogrammet Villa Medusa. Det blev dog det sidste vi så til Marianne, for da den blonde, barmfagre babe igen dukkede op på skærmen, var det under navnet Mascha. Mascha Vang.

Marianne Vang tænkte kun på én ting, da hun var barn og boede i en lille by i nærheden af Aalborg i Nordjylland - nemlig at slippe væk.

- Jeg var virkelig ulykkelig over at bo i Byrsted og føle mig fremmed, jeg syntes, jeg gik glip af mit liv. Men jeg havde ikke andre muligheder, for jeg havde ikke råd til at flytte til Aalborg. Desuden var jeg meget usikker på mig selv og mit udseende. Jeg sad bare og så fjernsyn og læste blade og tænkte: Nej hvor er det spændende. Tina Kjær. Gid jeg var hende. Det så så glamourøst ud, og hvorfor skulle jeg så sidde der, har hun fortalt til B.T.

Som teenager var hun involveret i et trafikuheld, som gav hende et alvorligt piskesmæld.

- Bare for at kunne gå i skole, måtte jeg tage Ketogan. Jeg gik glip af virkelig mange fester, for det kunne jeg ikke holde til, og jeg var tit indlagt. Jeg har gået til alt, hvad man kan forestille sig af speciallæger, alternative læger og hovedpineklinikker. I dag er det mere eller mindre gået væk, efter en læge i Næstved udskrev nogle bestemte piller, forklarede hun til til B.T.

Da hun fik sin børneopsparing, gik den til nye bryster, og det har været hendes livs bedste investering, har hun senere fortalt.

- Jeg ringede til plastikkirurgen Jette Kiel i Aarhus og spurgte, om jeg kunne få lavet større bryster nu, og en uge efter lå jeg på bordet. De 21.500 kroner, det kostede, var absolut det hele værd. Det gjorde egentlig ikke den store forskel i, hvordan fyrene kiggede på mig, for jeg plejede at fylde min bh ud med vat alligevel, sagde hun til B.T.

I begyndelsen af 20’erne besluttede Marianne sig også for at skifte navn.

- Jeg var aldrig rigtig vild med navnet Marianne – det var sådan et bondsk og kedeligt navn til en pige i gummistøvler, og det passede slet ikke til mig, for jeg følte mig helt fremme i skoene, gik med makeup og var totalt dullet op, har hun fortalt til Vores Børn.

Hun kontaktede derfor Kirkekontoret, og på de officielle id-papirer står der nu ”Mascha Marianne Vang Christensen.”

- I dag er jeg SÅ glad for, at jeg skiftede. Mit liv ændrede sig fuldstændig, og jeg følte mig som en helt ny person. Ikke som hende den kedelige Marianne. Det er mere specielt at hedde Mascha. Lidt eksotisk, lød det fra den sexede blondine, der tog navn efter skuespillerinden Masja Dessau, der i 80’erne var gift med instruktøren Bille August.

Mascha har været vidt omkring forskellige fag inden hun kom på TV. Hun uddannede sig til kosmetolog i Aalborg, makeupartist i Kolding, arbejdede i tøjbutik i Odense, stod i lære hos Bahne i Næstved og har været et halvt år på frisørskole.

Men det var i 2005, at Mascha Vang og hendes fortrin blev landskendte i den første udgave af ”Paradise Hotel”. Siden har hun gjort kometkarriere og strøg fra reality verdenen til den lidt mere etablerede del af mediebranchen på rekordtid. På den måde kan hun prale af, at være en af de eneste reality personligheder, der for alvor har fået stor succes og stadig er kendt et årti efter deltagelsen i programmet.

På Hotellet i Mexico blev hun kærester med Mick Bang, og de to dannede faktisk par i en årrække, før den ualmindeligt tiltrækkende frækkert sprang ud som singlesild med stort S i 2008.

Men singlelivet holdt kun i et år inden Mascha pludselig rykkede væk fra det pulserende partyliv i storbyen og ud på landet. For her ville den nye kæreste, racerkøreren Nicolas Kiesa, nemlig bo.

Sammen fik parret datteren Hollie Nolia, og Mascha fik i forbindelse med fødslen SE & HØRs læseres hjælp til at beslutte, om Hollie skulle staves med -ie eller -y.

Men den landlige familieidyl holdt ikke og bypigen flyttede tilbage til København i 2013 - med datteren, men uden manden.

I starten af 2014 overraskede Mascha igen alt og alle, da hun afslørede, at hun nu dannede par med den 12 år ældre komiker og skuespiller Andreas Bo. Men på trods af, at mange kalder dem et umage par, er de stadig sammen og stadig stormende forelskede.

- Jeg er helt vild med Andreas. Han er bare så sød, kærlig, omsorgsfuld og varm, skidesjov, men det vigtigste er, at han er et godt menneske og så afslappet, som han er. Vi har det så dejligt sammen, sagde hun om forholdet til Ekstra Bladet.

2000: Deltager i realityprogrammet ”Villa Medusa”

Mascha Marianne Vang Christensen
31. juli 1979
42 år
Har datteren Hollie Nolia fra et tidligere forhold med Nicolas Kiesa
Nicolas Kiesa, Mick Bang, Andreas Bo, Rasmus Jarlov
Kærester med jagerpiloten Troels Krohn Dehli
Radio (The Voice) TV (Paradise Hotel, Zulu Djævleræs mv.)

Find din favorit kendis her:

Close